Blogit
Valkoinen Harmaja

Neon Retro

Minusta mielenkiintoinen ja persoonallinen sisustus syntyy yhdistelemällä uutta ja vanhaa, kalliita design-esineitä ja edullisimpia tuotteita iloisesti toisiinsa. Ehkäpä sitä voisi kutsua yhdeksi tämän aikakauden sisustussuunnaksi. Tai ainakin minusta tuntui jossain vaiheessa, että lähes jokaisessa ruotsalaisessa sisustuslehdessä ja -blogissa sisustajat määrittelivät oman tyylinsä syntyvän designklassikoista, kirppislöydöistä ja edullisista Ikea-hankinnoista (ja olen minäkin tainnut joskus määritellä oman sisustustyylini niin ;)). Mutta kivoja sisustustuotteita löytää edullisesti muualtakin kuin Ikeasta.

Moni sisustusalan yritys on viime aikoina stailannut imagoaan ja tuotevalikoimaansa uudelleen. Yksi sellainen yritys on Ellos. Muistan kiinnittäneeni jonkin aikaa sitten huomiota Elloksen upeasti stailattuihin kuviin, joiden takana oli ruotsalainen suosittu sisustusbloggari Frida Ramstedt, joka kirjoittaa Trendenser-blogia ja iPad-lehteä. Olen ihan innoissani, että tänä syksynä minäkin saan olla mukana Elloksen syksykampanjassa valitsemassa kiinnostavia tuotteita heijastamaan heidän kolmea erilaista trendisuuntausta: Neon Retro, Real Simple ja Love Stories. Ja mikä parasta, luvassa on kivat arvontapalkinnot lukijoilleni seuraavan neljän viikon ajan!

ellos_neon retro

1. Ferm Living kolmiotarrat / 2. Maja-tyynynpäällinen / 3. Vihreällä kangasjohdolla varustettu kattovalaisin / 4. Charla-pussilakanasetti / 5. Neulosrahi / 6. Corina-tyynynpäällinen / 7. Pöytävalaisin neonoranssilla johdolla / 8. Pyöreä metallipöytä / 9. Claire-tyynynpäällinen / 10. Fran-torkkupeitto / 11. Graafisesti kuvioitu muovimatto / 12. Metallikori / 13. Pyöreä tarjotin

Yksi tämän hetken kuumimmista sisustustrendeistä ovat voimakkaat värit, jopa neon värit. Hillitty ripaus neon väriä tai herkullisen pastellista sävyä tuo mukavasti potkua muuten neutraaliin sisustukseen. Varsinkin harmaaseen tai beigeen yhdistettynä näyttävät neon värit upeilta! Voimakkaat värit näkyvät yksityiskohdissa: neutraalin värisen tyynyn saumauksessa, lampun johdossa tai muutamassa koristetyynyssä. Koko asuntoa ei suinkaan ole tarkoitus vuorata neon väreillä, vaan ihan pieni ripaus riittää.

neon retro ellos

Ellos Homen designvastaava Ulrika Sjövall kuvailee syksyn sisustustrendejä seuraavasti: ”Persoonallisuus ja omintakeisuus jatkavat myös voittokulkuaan. Koti sisustetaan yhdistelemällä vanhaa, uutta, perittyä, matkamuistoja, halpaa ja kallista. Koti kuvastaa omistajansa persoonaa.” Lisää syksyn sisustustrendeistä voit lukea täältä.

neonretropaketti

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Elloksen Neon Retro -tuotepalkinto. Valitsin pakettiin omia suosikkejani, jotka sopivat minusta kivasti Neon Retro -tyyliin. Arvontapalkinto (kuva yllä) sisältää harmaa-valkoraidallisen Charla-lakanasetin parivuoteeseen, yksinkertaisen kattovalaisimen virhreällä johdolla, Fran-torkkuhuovan, Corina-tyynynpäällisen ja kätevän metallikorin. Palkinnon arvo on noin 119 euroa.

Näin osallistut arvontaan:
Jätä kommentti tähän postaukseen lauantaihin 3.8.2013 klo 23.59 mennessä.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.
Sunnuntaina 4.8. arvon onnellisen voittajan.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT.

Ensi viikon maanataina käynnistyy sitten uusi Ellos-arvonta, uudella teemalla nimeltään Real Simple.

ARPAONNEA!

 P.S. Elloksen uusi syyskuvasto kolahtaa postilaatikoista ihan näinä päivinä. Sieltä voit bongata lisää ihanuuksia!

Blogiyhteistyo

ellos

Kommentit (699)

  1. Maijis

    Olen tenhyt pari super hyvää ostosta viime vuosina ellokselta.

  2. Karla ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi

    Vielä ehdin mukaan arvontaan! Nuo sopisivat meidän lastenhuoneeseen 🙂

  3. Saara

    Ihania juttuja, mutta ei noi kyllä mitään edullisia ole. Tarjotin 50e? Pikkupöytä 80e? Lamppu 80e? (Pyöristettynä) Ihan oikeesti? Harmillista, kun ei näistä sisustusblogeista meinaa enää löytyä mitään normaalin ihmisen rahapussille sopivia juttuja, koska nuo ei todellakaan ole edullisia. En väitä, etteikö minulla olisi varaa ostaa jotakin noista tuotteista, mutta siihempä se sitten jäisi. Koitappa joskus etsiä ihan oikeasti edullisia juttuja (muualta kuin Ikeasta tai kirpulta.)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *