Blogit
Valkoinen Harmaja

Elevated

Tilasin Koodista Hobstar-lasien ja Skandinaviskin ”Skov”-tuoksukynttilän lisäksi erään maljakon, josta olen haaveillut jo pidemmän aikaa. Nimittäin Muuton ”Elevated” vaasin. Maljakoitahan minulle on vuosien varrella kertynyt aikamoinen määrä (kuten Maljakkoinventaario-postauksessa kesällä esittelin), mutta minulla ei ole ollut maljakkoa, joka kapenisi hiukan yläosastaan. Näin vaasi kokoaa kukat kauniisti yhteen.

muuto_skandinavisk

muuto_elevated_vase

muuto_elevated

muuto_erikseen

Elevated-maljakossa on erillinen puinen alaosa, jota voisi käyttää erikseenkin kulhona. Minä luulin aiemmin (vain kuvista päätellen), että alaosa on betonia, sillä harmaan sävy on niin lähellä betonin luonnollista väriä.

Olen nyt ihan hurahtanut risuihin, joten asettelin maljakkoon kirsikkapuun oksan, jonka kävin meidän omasta puusta napsaisemassa. Täytyy varmaan vielä kaataa vedet pois ettei oksa ala kukkia. Aion nimittäin ripustaa tähän joulukoristeita sitten lähempänä joulua. Risut on ihania!

Translation: I love my new vase from Muuto. It is called ”Elevated”, since it has a separate base that could be used as a small bowl. I’m so into branches right now, so I placed a branch from our cherry tree into the vase. Later I’m going to place some Christmas ornaments on the branches. I just have to pour the wated out so that the branch does not start to blossom…

Kommentit (16)

 1. Johanna

  Hei!
  Kiitos ensinnäkin kivasta blogista, vakkarilukija olen vaikka huono kommentoimaan. Saanko kysyä, mikä/mistä tuo olohuoneen lattiavalaisin on. Olen pitkään etsinyt samantyyppistä.

  • suvi m

   Kiitos sinulle, että seurailet. Ja kiva, kun kommentoit. 🙂
   Valaisin on Artemide Tolomeo Mega ja olen hankkinut sen aikoinaan Sisustuksen Koodista. Ihana ajaton klassikkovalaisin. En ikinä kyllästy siihen. 🙂

 2. Lilja

  Aika kallis kynttilä, minkä ”tilasit”. Oisit mielummin ostanut halvemman ja laittanu loput ylimääräiset vaikka johonkin keräykseen 😉

  • suvi m

   Olemme (kai) molemmat aikuisia ja ymmärrämme, että jokainen tekee ostopäätöksensä ihan itse. Mutta nyt kun kerran huolestuit, voin kertoa sinulle, että lahjoitan joka kuukausi rahaa hyväntekeväisyyteen, sillä kuulun kuukausilahjoittajiin. Lisäksi juuri äsken kaupassa kilahti roposet SPR:n keräykseen. Mutta minusta nämä ovat jokaisen henkilökohtaisia valintoja, eikä muiden niitä pitäisi lähteä arvostelemaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *