Blogit
Valkoinen Harmaja

Casa cabana!

Syysflunssa on iskenyt meidän perheeseen. Tänään pienet kuumepotilaat piristyivät kummasti, sillä Houmin paketissa oli mieleinen ylläri, jonka olin valinnut heille: Casa cabana -leikkimökki.

Ei sitten ehditty tänä kesänä väsätä pihalle sitä oikeaa leikkimökkiä (eikä siitä lapsuuteni mökistä ole kuulunut), joten tämä on nyt oikein hyvä vaihtoehto meille. Ja kyllä siellä nyt innokkaasti leikitäänkin – kuumeesta huolimatta.

Oli paketeissa äidille ja isällekin jotain, mutta kirjoittelen niistä erillisessä postauksessa.
Kiitos houmilaisille nopeasta toimituksesta! 🙂

Kommentit (8)

  1. suvi m

    >pieni mopo: Niinpä. Vielä en ole maininnut lapsille, että mökin seinille voi/saa piirtää. ;)Kiki: Mukava kuulla, että sait vinkin täältä! Houmilla on kyllä kaikkea aivan ihanaa! Ajatonta ja laadukasta. :)anne: Huomasitko, että Houmin kaupasta saa myös mainioita "nukkekoteja", tällaisia:http://houm.fi/product/62/nukkekotiSopii vähän monen ikäiselle. 🙂 Ja kiitos vielä paranemistoivotuksista. Lapsukaiset voivat jo paremmin. :)Hannah: Meillä isäntä tokaisi heti, kun mökkiä alettiin kasata, että ei meidän molemmat lapsukaiset mahdu sinne yhtäaikaa sisälle – vaan hyvin mahtuivat. 🙂 Mökillä on tänäänkin leikitty ahkerasti ja sen sisään on pitänyt kuskata kaikenlaista. 🙂 Ei meidänkään poika siellä varmaan mahdu seisomaan, mutta istumaan kyllä ihan hyvin.Suvi: Kiva, jos tästä oli sinulle apua mökin koon hahmoittamiseen. 🙂 Sopisi kyllä varmasti hyvin teidän pojillekin.

  2. Anonymous

    >Onko tuo mökki pahvia? Miten hyvin se kestää rajuja leikkejä?

  3. suvi m

    >Anonyymi: Juu, on se paksua pahvia. Tosi hyvin näyttää kestävän. Riippuu tietenkin kuinka rajuja leikkejä tarkoitat. 😉 Eihän pahvikaan nyt ihan mitä vain kestä. Mutta ei ole meillä ainakaan luukut sun muut yhtään repeilleet, vaikka niitä ahkerasti avataan ja suljetaankin. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *