Blogit
Valkoinen Harmaja

by nord

Olen tykästynyt näihin by nord -merkkisiin sisustustekstiileihin, jotka tuntuvat olevan nyt niin kovin ajankohtaisia. Kuoseissa riittää valinnanvaraa hellyyttävistä eläimistä maisemiin ja kudottuun pintaan saakka. Nämä tuotteet sopivat mainiosti niin moderniin kuin vähän runsaanpaankin sisustukseen. Moneen makuun siis.

By nordin tyynyjen avulla saisin loihdittua sitä kaipaamaani pehmeyttä ja talvi-ilmettä kotiin. Etenkin meidän saunatupaan nämä sopisivat mainiosti!

Huomasin myös, että by nordin valikoimasta löytyy myös tämä kauniin yksinkertainen joulukalenteri, josta on iloa moneksi jouluksi eteenpäin, sillä sisällön voi itse valita.

Mitäs mieltä olette, kolahtaako söpöt eläinkuosit tai muhkeat neuletyynyt?

Kommentit (27)

 1. Jonsku

  Kolahtaa erityisesti neuletyynyt. Tulee vaan olo, että voisi tehdä itsekin eli ei välttämättä tule ostettua kaupasta. Eläintyynyt on nättejä ja voisin kuvitella meille sellaisen, mutta vähän skeptinen olen niille, kyllästyykö niihin nopeasti.

  • suvi m

   Aivan, neuletyynyjä voi tehdä itsekin jos on kätevä neulomaan. Minä en ole. 😀 Nuo eläinjutut saattavat kieltämättä olla sellainen trendivillitys…

 2. Maire

  By nordin jutut on ikilemppareitani. Ja erityisesti nuo elukkaprintit vetoaa muhun (jostain syystä, vaikka lähinnä pelkään kaikkia maailman eläimiä). Mua on harmittanut, ettei tanskalaiset pussilakanakoot mätsää meidän suomalaisten kokoihin, muuten olisin hankkinut näitä lakanoita meille 🙁

  • suvi m

   Ai onko niin ettei koot mätsää. Enpä tiennytkään. Tosi kurja juttu – olisi ollut vaikka mitä ihania lakanoita. :/ No, säästyypähän rahaa. 😉

 3. Cinnabaria

  Minuun kolahtaa kyllä nämä Nordin printtityynyt, sekä neuletyynyt. Olen jo pitkään haaveillut By Nordin Inuiitti-tyynystä, siinä on jotain pysäyttävää.

  Palkkasin muuten anopin kutomaan saman tyylisen palmikkotyynyn kuin teilläkin. Hänellä kun aikaa ja innostusta riittää kutomiseen, mutta aiheet on viimeaikoina olleet hukassa, kun sukkia riittää jo aika pitkäksi aikaa. 😉

  • suvi m

   Minä ihastuin by nordin oravatyynyyn, jonka näin Koodin blogissa. Se oli niin söpö! Sellainen meidän saunatupaan. 🙂

   No kiva, että anoppi sai nyt kudonta-aihetta. 🙂 Tulee varmasti kaunis tyyny.

 4. Katja/ Neovia house

  Neuletyynyt minun suosikkini! Eläintyynyt hienoja oikeassa ympäristössä, omaan kotiin en huolisi muita kuin tuon puuaiheisen tyynyn.
  (tässä muuten myös aika komeita neuletyynyjä, tosin ei Suomessa tarjolla. Upea toteutus kuitenkin: http://www.neovias.blogspot.fi/2012/10/knitted-interior-products.html)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *