Blogit
Valkoinen Harmaja

Blogihyllyt saunatupaan

Saunatuvan sisustaminen etenee hitaasti mutta varmasti. Viime viikolla saimme laitettua DVD:ille ja CD:lle tarkoitetut hyllyt seinään.

Erilaisia hyllyvaihtoehtoja pyöriteltiin jonkin aikaa. Mankku ehdotti samanlaista Elfa-ratkaisua kuin työhuoneessamme on – minusta se tuntui liian köppäseltä ratkaisulta saunatupaan. Tila on muutenkin niin ”rouhea”, että se näyttäisi ihan liian varastomaiselta jos hyllyt olisivat Elfaa. Jossain vaiheessa mielessä kävi myös Kartellin ”Bookworm”, mutta lopulta päädyimme String-hyllyhin. Näitähän on varmaan jokaisella sisustusbloggaajalla. 😉 Mutta minusta nämä olivat paras ratkaisu tuohon tilaan. Hyllyt ovat laadukkaat ja kuitenkin sopivat saunatuvan henkeen. Mankkukin oli tyytyväinen, kun sai DVD:nsä järjestettyä.

Kommentit (19)

 1. Anonymous

  >Noi on just hyvät, ei Elfaa voi laittaa joka paikkaan :)Teillä on myös terassikuvissa kaks mustaa lyhtyä, muistatko vielä minkä merkkiset ne on? Oon ettiny sen tyyppisiä kauan, mut en oo löytäny kun pienemmille kynttilöille.Kiitos jo vastauksesta.Chatrine

 2. suvi m

  >Janina: Tarkempi postaus saunatuvasta on kyllä tulossa kunhan saamme sen sisustettua valmiiksi. :)maaret: No, kun ei heti hoksattu, että ne voisi laittaa kiinni toisiinsa! 😀 Hätäistä porukkaa ollaan ja minä neuvoin miehelle laittaa ne noin. Sitten kateltiin kuvia netistä ja huomattiin, että ne olisi voinut laittaa kiinni toisiinsa, niin että keskipala on yhteinen. No mutta, ei minusta näytä pahalta noinkaan.Retromoderni: Aivan niin! ;)Mervi: Niinpä, noita hyllyjä voi yhdistää niin monella tavalla ja niihin voi asetella mitä vain, joten näyttävät aina kivalta ja erilaiselta. :)I: Voi kiitos kivasta kommentista! 🙂 Kyllä, tila on sama, missä on Smegin jääkaappi. Teen tästä tilasta kyllä "kunnon postauksen" heti sitten, kun saamme sen sisustettua valmiiksi.myyrä: Nuo on ne String Pocketit. En valitettavasti nyt muista tarkkoja mittoja, mutta netistä varmaan löytää.Toivottavasti saatte omannekin pian. :)Anonyymi: Ei kaikista jutuista tarvitsekaan tykätä. 🙂 Minullakin on jotain sellaisia juttuja. Ja toisaalta ihailen jotain juttuja muiden kodissa, vaikka en sellaisia omaan kotiin haluaisi.Piia: Niinpä! Tämä oli oikein hyvä ratkaisu meidänkin mielestä.Toivottavasti löydät jostain inspiraatiota tv-pelihuoneen muutokseen. :)pami: Niin, ihan totta. Noin hyllyt näyttävät vähän ilmavimmilta kuin yhteen aseteltuna. Anonyymi: En nyt valitettavasti muista keittiön tarkkoja mittoja, mutta löydät ne varmasti jostain vanhasta keittiö-postauksesta. Saat kaikki keittiöpostaukset esiin, kun klikkaat aihealueista "keittiö" tunnisteen. Yläkaappien sisällä on meillä 2 hyllyä. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä Okiteen. Kompostiittitaoso haluttii ja Topilta sai vain Okitea, joten siksi päädyimme siihen. Emme jaksaneet alkaa vertailemaan hirveästi eri vaihtoehtoja.mapela: Kiva kuulla. Tässä ne ovat siis saunarakennuksessa, jossa on tuollainen miehen dj-tietokonenurkkaus. Miehen valtakuntaa… ;)Lumina: Se valkoinen olkkarin matto on Ikeasta. Tosi hyvä ja edullinen matto (n. 50e)! :)Anonyymi: En tiedä myykö joku Kokkolassa String-hyllyjä. Me tilasimme ne Länna Möbler -verkkokaupasta:http://www.lannamobler.se/fi/hyllyt-ja-seinahyllyt/string-vagghylla-string-pocketToimitus oli tosi nopea. Voin suositella! 🙂 Hinta oli 104e + postikulut.Anonyymi: Koodissa ei kuulemma ole alennusmyyntejä tänä vuonna. Mukavaa uutta vuotta sinullekin! :)Anna M: Nuo on ne String Pocketit. Oli suht. edulliset tuolla Länna Möblerissä.Chatrine: Ne etuterassilla olevat lyhdyt on ostettu kesällä Hemtexistä. Toivottavasti niitä myydään edelleen, että saat omasi. Täällä ei ole enää Hemtexiä ja ostin nuo siitä lopetusalesta tosi edullisesti.

 3. suvi m

  >Korjaus vielä edelliseen: Ei nuo olekaan niitä String Pocket-hyllyjä vaan osina tilattu. Mankku hoiti tilauksen, joten siksi mun vastaus meni mönkään. 😀

 4. Anonymous

  >Hei, luulenpa että Kalustetrio Kokkolassa myy näitä hyllyjä. -Kirsi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *