Blogit
Valkoinen Harmaja

Blogeissa nyt / Hot in blogs

Nyt tekee mieli jatkaa ”Blogeissa nyt” -sarjaani. Tämä on mielenkiintoinen aihe, sillä näitä poimintoja ei voi yhtään ennakoida etukäteen vaan nostan havaintoni esiin aika spontaanisti. Alunperin aikomukseni oli kirjoitella Tulikiven upeista kuusikulmaisista vuolukivimosaiikeista, mutta koska niitä tuntuu näkyvän nyt joka puolella, päätin nostaa postaukseen muitakin nyt pinnalla olevia juttuja.

hot_in_blogs

Bongasin Tulikiven kuusikulmaisen vuolukivimosaiikin ensimmäistä kertaa syksyllä Habitare-kuvista. Ihastuin laattoihin heti ja mietin sopisivatkohan ne keittiön välitilaan (meillä on vieläkin se pähkäily kesken). Nyt noita kuusikulmaisia laattoja tuntuu näkyvän joka paikassa, niin sisustuslehdissä kuin blogeissa. EST-magazinesta löysin kuvan, jossa laattaa oli käytetty juuri aikomallani tavalla (en tiedä onko EST-lehden kuvassa kuitenkaan juuri Tulikiven laattaa). Upealta näyttää!

Est-Magazine-CM-Studio-01

Photo: EST Magazine / Caroline McCredie via Trendenser

Iittala on juuri lanseerannut uudet ”Ruutu” maljakot. Maljakot ovat suupuhallettua lasia ja niitä saa monessa eri värissä. Valmistusmenetelmän ansiosta värien tummuusasteet vaihtelevat kauniisti maljakon pinnassa. Jonkin verran näitä olen jo bongaillut blogeista ja ennustan, että näitä tullaan näkemään vielä paljon.

Ruutu-vases-by-Bouroullec-brothers-for-Iittala_dezeen_784_10

Photo: Iittala via dezeen.com

Sitten lopuksi yksi tämän hetken hittituote, jota olen nähnyt useammassakin blogissa ja Instagram-päivityksessä. Nimittäin Clas Ohlsonin betonimainen kynttilänjalka. Ja löytyyhän se meiltäkin. Se on edullinen ja kaunis tuote, joten en yhtään ihmettele suosiota.

clasohlson_kynttilanjalka

Teen nämä nostot tietysti omasta näkökulmastani ja omien mieltymysteni mukaan. Joku toinen saattaisi nostaa aivan eri tuotteet pinnalle juuri nyt. Mutta minusta on jännä seurata miten jokin ”villitys” valtaa blogit ja sisustuslehdet, ja tykkään ehkä vähän ennustaakin mitkä jutut saattaisivat olla nousussa.

Mukavaa perjantaipäivää!

Translation: A while ago I decided to start a new blog post series that focuses on the issues and products that are currently ”hot” in blogs. These are my latest picks: hexagonal mosaic (e.g. from Finnish company Tulikivi), Iittala’s new ”Ruutu” vases and a candle holder from Clas Ohlson. I have seen these items often in blogs and interior design magazines recently and I predict that we will be seeing them even more in the near future.

Kommentit (18)

 1. Sanna K

  Hyvin ennustat, kiva postaus! Pitääpä käydä Ohlsonilla

  • suvi m

   Kiva kuulla! 🙂 Kantsii olla nopea – kuulin, että jostain Clasun myymälöistä oli jo kynttilänjalat loppuneet perjantaina. 😀

 2. www.lautadiaries.com

  Harmittaa, kun kaikki on niin väritöntä nykyään…

  • suvi m

   Luulen, että ne värit kyllä kevään tullen taas lisääntyvät. 🙂 Ja onneksi omaa kotia voi sisustaa juuri niin kuin itse tykkää. Nyt on kyllä aika harmaavoittoiset sävyt pinnalla…mutta toisaalta on paljon myös utuisia pastelleja ja syviä tummia sävyjä. Sinistä ja tummanvihreää..

 3. HannaMP

  Hei!
  Tunnistatko (tai tunnistaako joku muu) nuo ensimmäisessä kuvassa näkyvät valaisimet? Hienoja! Olohuonetta pitäisi valaista… 🙂

 4. Susanna

  Hei. Käy kurkkaamassa The House of Philia blogin pitäjän kuvat hänen kylpyhuoneestaan. Samaa kuusikulmaista laattaa löytyy myös hänen kylppärin lattiasta. Kuvat löytyvät arkistosta kylpyhuone otsikon alta. Näyttää todella kauniilta.

  • suvi m

   Jeps, pitää käydä kurkkaamassa. 🙂 Luenkin sitä blogia silloin tällöin….

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *