Blogit
Valkoinen Harmaja

Blinit

Joskus postaukset syntyvät ihan sattumalta. Kuten tämä. Mankku teki meille iltapalaksi blinejä ja räpsästiin siitä sitten muutama kuva. Mankku on meillä se, joka taitaa nuo keittiöhommat paremmin, joten siksi minun ruokajuttujani ei tässä blogissa ole pahemmin julkaistu. ;-D Blinien ohjeen löydät mm. täältä.

Tämä on yksi esimerkki niistä pienistä hetkistä, joihin edellisessä postauksessa viittasin…

Kommentit (13)

  1. Anonymous

    >It would be so nice if you had English translation, like your sister's blog. I would love to read a little of what you have to say about your wonderful pictures. Thank you!

  2. Meän Satu

    >Meillä kans tuo miespuolinen taitaa keittiöhommat paremmin…tai siis no ruuanlaiton, ja mie sitte korjaan jälet 😀 Meillä semmonen keittiöjako, mies (ylleensä) kokkaa ja mie järjestän sotkut, ja kuulema mukava tehä ruokaa ko ei tarvi itte siivota omia sotkuja 😀 Toki mie kokkaan jos mies ei jaksakkaan 🙂

  3. suvi m

    >Hanna: Eipä kestä. :)karkki: Oi, kiitos herkullisista vinkeistä! Pitääpäs testata noita joskus! :)kaisa: Hmmm…tarkoitatko kuvia sisäkatosta? On se varmaan joskus vilahtanut kuvissa. Olen tehnyt myös videon olohuoneesta, siitä näkee ehkä jonkin verran mittasuhteita:http://valkoinenharmaja.blogspot.com/2011/08/videopostaus-olohuone-arvonta.htmlAnonyymi: Juu, se juttu oli kivasti kirjoitettu. :)Anonyymi: I can add a few lines in English at the end of each post, if I have foreign readers. 🙂 I did that a while back, but I can start again. :)Meän Satu: Meillä on semmoinen työnjako, että minä pyrin tekemään ruuan arkipäivisin, koska olen aiemmin kotona. Mies kokkailee viikonloppuisin. Minun on vaikea keksiä uusia ruokia – ärsyttää aina kokata samoja pöperöitä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *