Blogit
Valkoinen Harmaja

Barbileikit järjestykseen

Tänään olemme järjestelleet tytön huoneessa. Karsimme vähän tavaroita ja vaihdoimme huonekalujen järjestystä. Siirsin pöydän ikkunan edestä tapettiseinää vasten. Pöydällä on parempi touhuta, kun se ei ole suoraa ikkunan edessä – aurinko ei häikäise liikaa (sitten taas, kun sellaisia ilmoja saadaan). Laitoimme yhden pienen Malm-lipaston pois, sillä piti raivata tilaa minun vanhalle barbitalolleni.

poyta

tytonhuone

lelut

sanky

barbitalo

Barbitalo oli varmasti rakkain leluni lapsena. Annoin sen meidän neidille jo aiemmin, mutta hän taisi olla silloin vielä liian pieni. Nyt kun barbileikit alkoivat levittäytyä ympäri lattioita, tuntui barbitalolle olevan taas tarvetta. Kaivoin esiin myös vanhan barbivaatekauppani. On niin kiva seurata, kun lapset leikkii!

Translation: Our daughter’s room is decorated according to her wishes. Today I took out my old Barbie house and now she gets to play with it.

Kommentit (11)

  1. Nimetön

    Hei, niin soma on tytön huone. 🙂 Omalla ostoslistallani roikkuu tuo samainen ikean seinähylly. Mietityttää vaan montakohan senttiä jää tilaa nuiden hyllylevyjen väliin? Tarkoituksena olisi mahdutaa hyllyille muutama pienempi kodinkone keittiössö mutta arveluttaa onko hyllyjen välillä riittävästi tilaa. Ja kiitos aivan ihastuttavasta ja eritoten ispiroivasta blogistasi! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *