Blogit
Valkoinen Harmaja

Antura

Tänään työporukka oli saanut anturan raudoituksen valmiiksi ja rakennustarkastaja saatiin lyhyellä varoitusajalla tontille suorittamaan raudoituskatselmoinnin.

Tuohon eteen tulee meidän terassi sitten joskus. Tämä kuva on vanhempien makuuhuoneen kohdalta.
Putket johtavat tulevaan tekniseen tilaan. Keltaiset putket ovat maalämpöputkille ja taaempana näkyvät vesi- ja viemäriputket sekä Ecoflex.

Kun hain lapset tarhasta, ajelin tontin ohi ja siellähän oli betoniauto täydessä touhussa! Eli anturakin saatiin tänään valettua. Nyt työmiehet viettävät pitkän viikonlopun ja maanantaina he aloittavat harkkojen muurauksen anturan päälle.

Kommentit (7)

  1. sanni

    >Moikka! Seurasin aikanaan teidän ekan rakennusprojektin blogia ja ihan täysin sattumalta törmäsin tähän uuteen! Oli kyllä mukava yllätys.Jostain syystä mulle jäi siitä ekasta taloprojektistanne blogin perusteella mielikuva, että talo sijaitsi jossain Tampereen liepeillä. En tiedä miksi näin ajattelin. Yllätys oli myös se, että tämä uusi projektinne sijaitsee Kokkolassa – siis ihan naapurissa. Hassua.Mutta tsemppiä taloprojektiin!

  2. suvi m

    >sanni: hmmm…emme kirjoittaneet blogia ensimmäisen raksan aikana, joten olet tainut sekoittaa johonkin toiseen. Mutta kiva, että olet löytänyt tänne ja kiitos tsempeistä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *