Blogit
Valkoinen Harmaja

Anna mulle tähtitaivas

Eletään vuoden pimeintä aikaa ja joulukin alkaa lähestyä, joten pikkuhiljaa voi jo alkaa astella jouluisia valoja paikoilleen. Pimeyden keskelle pitää saada tunnelmallista valoa. Itse pidän eniten yksinkertaisista ja perinteisistä valosarjoista, joissa on kirkas lämminsävyinen valo. Tykkään myös asetella ne perinteisesti pensaiden ympärille tai lyhtyjen sisälle.

Sain blogiyhteistyön merkeissä uusia soft cable LED-valosarjoja Konstsmidelta ja tästä inspiroituneena päätin toteuttaa ”tähtitaivaan” meidän Harmaja-koristeporttiin pääsisäänkäynnin yhteyteen.

terassin_jouluvalot

koristeportti_jouluvalot

konstsmide_valoverkko

Kätevimmin tähtitaivaan saa toteutettua valoverkosta. Asettelimme verkon rimojen päälle ja kiinnitimme sen sieltä täältä nippusiteillä. Porttiin meni kaksi valoverkkoa. Konstsmiden valosarjoissa on uutuuskaapeli, ns. soft cable, joka ei jäykisty pakkasessa. Sen ansiosta valosarja on siis miellyttävävämpi asentaa ja se kestää entistä paremmin sään aiheuttamia rasituksia.

konstsmide_jouluvalot

Konstsmide 24 v System -sarjaan voi kytkeä erilaisia valosarjoja aina 100 metriin tai tuhanteen LEDiin asti. Muistelin kuinka ensimmäisessä talossamme asensimme pitkän valosarjan pensasaitaan ja kuinka kauniilta se näyttikään, kun lumi peitti maan ja valot tuikkivat hangessa:

jouluvalot ekassa talossa

Niinpä päätimme nytkin asentaa jatkettavaa valosarjaa pensasaitaamme. Lunta täällä ei vielä tosin ole, joten näkymä ei ole yhtä tunnelmallinen. Mutta kyllä sitä luntakin kohta saadaan.

valosarja_pensasaidassa

Lyhyempiä valosarjoja voi astella terassille astelmiin ja lyhtyihin. Minä kiepsautin 40-osaisen LED-valosarjan rennosti terassin hyllykköön:

valosarja_hyllyssa1

Haluaisitko sinä samanlaisen valosarjan? Se voi olla mahdollista, sillä sain arvottavaksi näitä 40-osaisia Konstsmiden valosarjoja peräti kuusi kappaletta.

voita_valosarja

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:
Millä tavoin sinä asettelisit valosarjan pihalle, terassille tai parvekkeelle?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua ti 19.11.2013 klo 24.00 saakka.

ARPAONNEA!

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJILLE ILMOITETAAN HENKILÖKOHTAISESTI.

Konstsmiden soft cable valosarjoja myydään mm. Stockmannilla, Bauhausissa, Hong Kongissa sekä J.Kärkkäisellä.

P.S. Kurkkaa myös viime vuotinen postaukseni ”Tunnelmaa monelle”, jossa kuvasin kuinka askartelin Konstsmiden LED-kynttilöille tunnelmalliset paperipussukat ja kirjoittelin LED-ulkokynttilästä, joka yllä olevissa kuvissakin näkyy taustalla.

BlogiyhteistyoKonstsmide_1

Kommentit (295)

 1. Ellu

  Rennosti talvisia kukka-asetelmia kaunistuttamaan 🙂

 2. Monica

  Ehdottomasti kauneimpia jonkun puun tai pensaan ympärillä, tuo sinun pensaskuva oli ihana 🙂

 3. Lotta

  Laittaisin pihalle pensaaseen!

 4. Jenni

  Taidanpa hankkia valoverkkoa ja ripustaa terassin korkeaan kaiteeseen 🙂

 5. Luxonen

  Tämä on aivan ihana idea! Teimme tästä inspiroituneina meillekin vastaavan tähtitaivaan tänään, vaikkakin terassin katon alapuolelle. Ajattelin että olisi vielä kiva laittaa myös etuoven puolelle, tämä niin ihanasti toivottaa kaikki joulunajan vieraat ja itsemmekin tervetulleiksi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *