Blogit
Valkoinen Harmaja

Albmi hanger

Tänään olen puuhastellut saunatuvan puolella siivoillen ja järkkäillen. Kiinnitimme vihdoin myös pyyhetelineen saunatuvan kylpyhuoneeseen. Sinne on ollut vaikea löytää ripustusratkaisua pyyhkeille, sillä peruskoukut eivät tule kyseeseen – ehjää seinäpintaa on niin vähän. Tähän saakka olemme heittäneet pyyhkeet rennosti vain kylpyammeen vieressä olevan seinämän päälle. Sekin ratkaisu on toiminut ihan hyvin, sillä pyyhkeet otetaan aina kuitenkin mukaan talon puolelle, kun saunatuvalta lähdetään.

albmi_pyyheteline

albmi_naulakko_lahi

albmi_naulakko_tyhja

albmi_gedigo

albmi_hanger1

Mutta kun bongasin Gedigon ”Albmi” naulakon*, tiesin että se olisi juuri sopiva ratkaisu tähän pulmaan! Naulakko kiinnitetään roikkumaan kattoon ja pyyhkeet ripustetaan tankojen päälle. Näin ollen, naulakon pystyi sijoittamaan saunan ikkunaseinän eteen (näin ollen suora näkyvyys vessanpöntöllekin peittyy ;)).

Tankoihin voi myös laittaa s-koukkuja, jolloin pyyhkeiden lisäksi naulakkoon voisi ripustaa jotain muutakin: vaikkapa säilytyspussukan meikeille tms. Varmistin vielä Gedigon Anne-Marilta, että naulakko kestää kosteassa tilassa ja hän kertoi, että heillä se on kestänyt hyvin kylpyhuoneessa.

Saunatuvan oleskelutilan puolellakin järkkäilin pikkuisen, mutta enpä tiedä postailenko siitä erikseen. Voitte käydä kurkkaamassa ne puuhat Snapchatista (nimimerkillä valk.harmaja) vielä niin kauan, kun snäpit ovat siellä näkyvissä…

* naulakko saatu Gedigolta stailausyhteistyön yhteydessä (”Kun sisustus viedään rantamaisemiin…” ja ”Syksyn sävyt olohuoneessa”)

Translation: My new ”Albmi” hanger from Gedigo. It is perfect for our bathroom, where there is no place for wall hooks. This hanger is attached to the cealing, so we could place it in front of our sauna window. See also the styling I’ve done for Gedigo: here and here.

Kommentit (15)

 1. Gedigo Piece of Finland

  Saara: tämä malli ei ole säädettävä, mitta katosta on ensimmäiseen rimaan 74cm ja toiseen 105cm. Mahdollisuus tilata single malli niin korkeus on silloin 74cm
  Terv Anne Sundqvist/ Gedigo

  • Saara

   Kiitos vastauksesta! 🙂

 2. Gedigo Piece of Finland

  Sari: kiitos kommentista, tällä hetkellä meillä on vain yksi leveys. Kuuntelemme aina asiakkaiden toivomuksia. Lähetä meille sähköpostia minkä leveyden tarvitset osoitteeseen info@gedigo.fi

  Terv Anne Sundqvist/Gedigo

 3. Annika

  Ihana tuo naulakko. Itsekin katselin samaa, mutta päädyttiin lopulta toiseen. Ehkä joskus vielä hommataan kodinhoitohuoneeseen tämä. Mistä nuo teidän jakkarat ovat?

  • suvi m

   Tämä naulakko sopisikin tosi hyvin kodinhoitohuoneeseen! Siihen voisi laittaa henkareita roikkumaan…

   Jakkara on Antti Nurmesniemen suunnittelema klassinen saunajakkara. Äkkiseltään en löytänyt jälleenmyyjää googlettamalla. Olemme saaneet sen lahjaksi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *