Blogit
Valkoinen Harmaja

Adventtikynttilä x 3

Ajatukseni kulkeutuvat väistämättä vähän väliä jouluun ja tänään surffailin netissä etsien kivan näköisiä adventtikynttilöitä. Saalis jäi melko laihaksi, sillä löysin vain nämä kolme:

adventtikynttilat1. Normann Copenhagen adventtikynttilä / 2. Tine K Home ”Mirror scent Christmas” /
3. Skandinavisk ”Jul” adventtikynttilä

Viime vuonna meillä oli tuollainen TIne K:n tuoksukynttilä, jonka kyljestä sai aina rastittaa joka päivä yhden numeron pois. Emme saaneet poltettua kynttilää loppuun ja kesällä se oli terassilla. Eipä se kauaa siinä kestänyt, kun linnut kävivät nokkimassa steariinit pois. Hups!

Tänä vuonna voisin hankkia tuollaisen Normann Copenhagenin adventtikynttilän. Skandinaviskin adventtikynttilä on kaunis, mutta meiltä löytyy jo saman sarjan kaksi tuoksukynttilää, joten Normann toisi vähän vaihtelua.

Oletteko te löytäneet kauniita adventtikynttilöitä?

Translation: I surfed the net and found only these tree stylish advent candles…

Kommentit (15)

 1. Hanna

  Ihana toi Skandinaviskin kynttilä kun sitä saa polttaa kerralla kauan! Tiedätkö, missä Suomessa sitä myydään vai nettikaupastako ostetaan?

  • suvi m

   Ainakin Finnish Design Shopissa on, mutta uskoisin että muihinkin liikkeisiin tulee. Sellaisiin, joissa muutenkin myydään Skandinaviskin tuotteita…

 2. Mimosan kotona

  En ole löytänyt, mutta eipä tarvitse enää etsiä. Esittelemäsi Normann Copenhagenin adventtikynttilä lähtee tilaukseen. Eikä hintakaan ollut Finnish Design Shopissa kuin 13 egeä.

  • suvi m

   Jep, sieltäpä juuri tuon bongasin. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *