Blogit
Valkoinen Harmaja

Aamupuuro

Huomenta!

Meidän aamu alkaa viikonlopun tyyliin rennoissa merkeissä. Tänään taas helmipuuroa. Täällä paistaa aurinko ja näyttäisi siltä, että tulee loistava ulkoilukeli. Meinataan mennä retkelle myöhemmin tänään.

Nuo Iittalan Tools-sarjan kattilat ovat muuten aivan loistavia! Saimme niitä häälahjaksi seitsemän vuotta sitten ja ovat olleet todella ahkerassa käytössä. Mikään muu kattila ei vedä vertoja näille (ainakaan meidän kattilakokoelmassa).

Mankku meni jo saunarakennukseen rakentamaan sitä lautaseinää. Luvassa siis postausta sen edistymisestä.


Mukavaa sunnuntaipäivää!

P.S. Pitää vielä vinkata, että Garderobi-blogi on päivittynyt. Käykääpäs kurkkaamassa! Se on ollut yksi minun suosikeistani ihan blogitaipaleeni alusta saakka.

Kommentit (9)

 1. Geranium

  >Miten Tools-kattilat toimivat maitopohjaisten ruokien keittämisessä? Normiteräskattila ei minusta toimi, vaan käytän teflonpinnoitteista, joita muuten inhoan. Katselin just Hullujen Päivien kuvastoa, ja siellä olisi 3l Tools -kattila tarjouksessa.

 2. suvi m

  >Geranium: Tosi hyvin on toiminut meillä. Toki tarkkana saa olla, kun maitoruokia tekee ja pitää sekoitella ahkerasti. Meillä ei ole enää ollenkaan Teflon-kattilaa.

 3. Paula

  ><3

 4. Mannapuuroa | Valkoinen Harmaja

  […] aamupalan päiväkodissa). Lasten ylivoimainen suosikki on mannapuuro. Vahvana kakkosena tulee Helmipuuro. Pakastimesta löytyy vielä viime kesän marjoja – ihanaa saada ripaus kesää näin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *