Blogit
Valkoinen Harmaja

♥ Ferm Living ♥

Olen aivan ihastunut Ferm Livingin tuotteisiin! Kirjoittelin jonkin aikaa sitten Ferm Livingin valoittavista Studio-talohyllyistä (täällä) ja nyt vihdoin meiltäkin löytyy sellainen, kiitos Houm-verkkokaupan.

Aluksi Studio 5-talo nökötti tv-tasomme päällä olohuoneessa, mutta tänään testailin miltä se näyttäisi makuuhuoneessa. Kivasti sopii sinnekin. Luulen kuitenkin, että kiinnitämme sen olohuoneen seinään, työhuoneen oven viereen.

Tuota taloahan voi käyttää myös yöpöytänä niin, että ruuvaa sen seinään kiinni sopivalle korkeudelle ja sen katon päälle voi sitten asetella lukemansa kirjan aina siitä kohdasta, josta se on kesken. Kätevää!

En myöskään voinut vastustaa Ferm Livingin kaunista, graafista Remix-vilttiä, joka on materiaaliltaan ihanan pehmeää 100% puuvillaa. Olen mallaillut sitä pojan huoneeseen, mutta eniten sillä on kuitenkin käyttöä olohuoneessa.

Ferm Livingin tuoteperheeseen kuuluu myös keittiötarvikkeita sekä astioita. Pelkistettyjä muotoja ja kauniin graafisia kuvituksia. Niitä pitää mielellään esillä.

Itse sijoitin Cork coaster -pannunalusen rennosti roikkumaan keittiön liitutaulun nurkkaan; siitä se on kätevä napata käyttöön, kun nostaa uunista kuumia herkkuja pöytään.

Eteisen asetelman kippo vaihtui alla näkyvään Fermin kulhoon. Minusta eteisen tason päällä pitää aina olla jokin astia, johon on helppo asettaa erilaisia pikkutavaroita, joita seikkailee taskunpohjalla ja muualla. Meillä kulhoon kerääntyy yleensä kolikoita ja ruuveja.

Ferm Livingin kokoelmassa on myös todella kauniita tapetteja ja tekstiilejä.

Jokos teiltä löytyy Ferm Livingin tuotteita?

Kommentit (16)

  1. Minna

    >Tack, ovat taineet mennä ohi ; )

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *