Viikon vinkki: rucolamuusi ja inkivääricoleslaw

Kuinka ollakaan perunamuusi tuli tehtyä jälleen samalla tavoin kuin sata kertaa ennenkin ja mikäs siinä, perusmuusiahan ei voita mikään, vaan pistäpäs kokeillen rucolamuusia. Tee tavallinen muusi ja siinä vaiheessa, kun voi on sotkettu joukkoon, niin lisätään maidon kanssa Västerbottens-juustoa 50g ja rucolaa silputtuna 40g. Ainekset sekaisin ja kermaisessa perunamuusissa on mukavan pähkinäinen maku. Minusta tämä sopii hyvin juurikin tällaiseen talviseen muusiin.

Hyvä Coleslaw-resepti löytyy täältä. Tähän kuvassa olevaan talvisempaan versioon on lisätty vielä omena pienen pieninä kuutioina sekä sentin siivu raastettua inkivääriä. Rohkelikko laittaa vielä ripauksen kanelia. Mainio lisuke liharuokien kylkeen.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *