Viikko 16: Parsasalaatti vol.1

Parsan ihanan herkkä maku on huikean hyvä ihan sellaisenaan, mutta välillä siihen kaipaa pientä terästystä ja sitä varten on olemassa anjovis. Ensi ajatelmalta yhdistelmä ei ehkä herätä mitään suuria intohimoja, mutta kuvittele mukaan vielä paahdettuja ruisleivän paloja ja kananmunaa, niin saat jo varmasti tuntuman makuyhdistelmään, jota kannattaa kokeilla. Nämä parsat on paahdettu pannulla voissa samoin kuin ruisleivän palatkin. Ja tunnustan, että käytän paistaessani yhtä paljon voita mitä anoppikin, sillä parsa ja voi nyt vaan kuuluvat yhteen. Pikainen salaatti on helppoudestaan huolimatta täyttävä ja korvaa hyvin lounaan tai illallisen.

 

Parsasalaatti

Ainekset

9 kpl
parsaa
60 g
voita
2 kpl
ruisleipää
5 kpl
anjovista
1/4 tl
mustaapippuria
3 kpl
keitettyjä munia

Tee näin:

Keitä kananmunat. Siivuta ruisleivät pieniksi paloiksi ja paista voissa rapeaksi. Poista parsoista kovat kannat ja paista kypsäksi pannulla voissa. Siivuta anjovis. Silppua kananmunat. Kokoa salaatti lautaselle, alimmaiseksi parsat ja muut ainekset sopivasti päälle. RIpottele päälle mustaapippuria ja ripaus suolaa ja nauti heti.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *