Suussasulava pikkusuolainen

 

Oiva Pari -kisa on jo ennättänyt viimeiseen osakilpailuun saakka. Ihan kaikkiin en kerinnyt ottamaan osaa, mutta tätä ei voinut vastustaa. G.H. Mumm Cordon Rouge Brut kaipasi kaveria ja tähän kisaan valmistauduttiinkin hartaasti nauttimalla Ukon kanssa useampaa eri G.H. Mumm samppanjalaatua, kuvassa Le Rose. Ja löytyihän sitä sitten jotain gourmet fast foodiakin samppanjalle kaveriksi. Pohjana voitaikinalevy, päällä savukalatahna, jossa avokadoa, rucolaa ja katkarapuja mausteiden kera. Nopeatekoinen, mutta erittäin herkullinen pikkusuolainen kaikkine makuvivahteineen. 

 

 

Suussasulava pikkusuolainen

Ainekset

500 g
voitaikinaa
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
100 g
valkosipulista tuorejuustoa
0,5 kpl
sitruunanmehua
2 kpl
avokadoa (pieninä kuutioina)
50 g
katkarapuja (pakaste)
2 dl
rucolaa (silputtuna)
300 g
savulohta
1/4 tl
mustaapippuria
1/4 tl
sitruunapippuria
Muut ainesosat

Tee näin:

Leikataan voitaikinalevyt puoliksi ja paistetaan kypsäksi kahden pellin välissä. Sekoitetaan täytteen ainekset keskenään. Tarkistetaan maku ja levitetään täyte jäähtyneille pohjille ja nautitaan hyvässä seurassa hyvä viinin kanssa.

Kommentit (2)
  1. Onpa ihana pikkusuolainen! ja en kyllä pistäisi pahitteeksi lasia tai paria kuohuvaa 😉 ihanaa maanantaita!

  2. sari kalliomäki
    12.11.2014, 18:10

    Lasi tai pari kuohuvaa on lähes aina paikallaan ja tekee arjestakin juhlaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *