Tyrniä ja tyrskyjä
Tyrniä ja tyrskyjä

Suklaakakkua ristiäisissä

Jälleen on se aika vuodesta, kun suklaakakkuihin tulee himo, Fazerin sininen ei pelkästään riitä. Tämä pikkuisen suloisen tyttösen ristiäiskakku on tehty MEHEVÄN SUKLAAKAKUN OHJEELLA. Kanelit, neilikat ja inkiväärit on vain jätetty pois. Vaniljainen sisusta hurmaa jo pelkästään tuoksullaan ja yhdessä tuhdin suklaan kanssa muodostaa kyllä vastustamattoman kombon. Elävillä kukilla koristelu on tällä hetkellä suosikkini ja sokerimassalla leikittely taitaa olla taaksejäänyttä elämää. Toki kirjaimia ja jotain päällisiä saa siitä näpsäkästi, mutta suuremmat muotoilut jätän muille. Tämä suklaakuorrute sen sijaan on ihastuttavan makunsa lisäksi mukava materiaali vaikka art deco -henkiseen reunukseen tai erilaisiin pursotuksiin. Lisäksi se jähmettyy jääkaapissa ja säilyy siis hyvin useita päiviä. Tärkeää on muistaa nostaa kakku lämpenemään puolisen tuntia ennen tarjoilua, jotta kuorrute hiukan pehmenee.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.