Blogit
Tyrniä ja tyrskyjä

Ruissalossa

Vietin ihanan syksyisen viikon Ruissalon kylpylässä ja voitteko kuvitella, että vaikka joka päivä nautin täysihoidon ruokatarjottavista, en ottanut yhtään ainoaa ruokakuvaa. Sen sijaan nappasin idean krakovanmakkaroista hapankaalin kera ja taisi sieltä muutama muukin idea jäädä matkaan. Ruoka oli kylpylässä kyllä todella hyvää ja erilaisia kivoja muunnelmia löytyi tavanomaisista versioista. Ruissalo on aina mielestäni ollut pala kauneinta Turkua, eikä sen suhteen tullut nytkään pettymystä. Syksyisten värien hehku teki vaikutuksen ja meditaatio oranssien puiden alla oli varsin antoisaa. Voin suositella.

Tässä krakovanmakkaraideassa ei sen kummemmin ole mitään reseptiä, tämä vaan pienenä vinkkinä. Halkaistaan makkarat puoliksi. Sekoitetaan hapankaaliin sopivasti smetanaa ja laitetaan se makkaroiden päälle. Itse laitoin purkin smetanaa pakastepurkilliseen hapankaalia. Hapankaalin päälle paistetaan vielä pekonisuikaleita ja koko komeus laitetaan uuniin paistumaan. On hyvää ja tosi nopea valmistaa. 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.