Blogit
Tyrniä ja tyrskyjä

Porkkanoita granaattiomenamehussa

Kaiken maailman lisukkeet tuovat mukavaa piristystä arkiruokiin. Porkkanastakin voi tehdä vaikka mitä ja varsin yksinkertaisesti. Raikkaan ja pirtsakan porkkanaversion saa keittämällä porkkanan paloja pannulla granaattiomenamehussa. Laitoin pannulle viitisen isoa porkkanaa keskeltä puoliksi ja pitkittäin suiruiksi, puolitoista desiä granaattiomenamehua, pari ruokalusikallista vaahterasiirappia, hiukan tuoretta minttua ja ripaus suolaa sekä mustaapippuria. Keittelin niin kauan, että porkkanat kypsyivät ja liemi kiehui melkein kokoon. Mukavan pirteitä porkkanoita liharuokien kanssa nautittavaksi.

Kommentit (2)

  1. Tuoksussa Basilikaa

    Oi, mikä resepti! Eipä ole tullut mieleen pyöräyttää porkkanoita mehussa mutta mikä ettei. Kokeiluun 🙂

  2. sari kalliomäki

    Joku muukin mehu varmasti käy, mutta tästä tulee sellainen pirtsakka maku :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.