Blogit
Tyrniä ja tyrskyjä

Perunamuusin uusi elämä

Miten käytät edellisen päivän perunamuusin? Joskus harvoin meilläkin saattaa käydä niin, että perunamuusia jää seuraavaksi päiväksi joko pieni tai hiukan isompi määrä. Lämmitetty muusi ei ole parhaimmasta päästä ja usein siitä tuleekin tehtyä kaikkea muuta. Jos jäljellä on vain muutama desi, teen lopusta usein muusirieskoja, jotka ovat suuressa suosiossa. Joskus laitan lopun muusin munakkaaseen, sopii muuten hyvin tai sitten sämpylätaikinaan. Jos taas perunamuusia on hiukan enemmän teen tuollaisen kuvassa olevan muusilaatikon. Laitan perunamuusin vuokaan, päälle ripottelen cheddaria ja paistan kuorrutteeksi paljon sipulia ja pekonia. Koko satsi hetkeksi uuniin ja oikein maittava ruoka on valmis. 

Kommentit (10)

 1. sari kalliomäki

  Minna, mulla on nyt menossa joku sisäisen Martan hävikkikausi ja toisaalta laiskan naisen kausi, sillä teen paljon kerralla ja yritän pienellä vaivalla jatkojalostaa 😀 .

 2. sari kalliomäki

  Sirpa L kannattaa kokeilla, helposti silti käy niin, että tekee jatkossa aina ison määrän muusia kerralla :D.

 3. sari kalliomäki

  Pipsa A tuo jatkojalostustaito tai -yritys on mulle tulle vasta lasten myötä. Jatkuvasti saa tehdä ruokaa ja joskus on kiva kehittää jotain uutta, mutta silti helppotekoista. Laiskan äidin syndrooma :D.

 4. sari kalliomäki

  Anne P, rieskat ovatkin ihan parhaita.

 5. sari kalliomäki

  annamaria, tuore perunamuusi on kyllä parasta, meillä laitetaan joukkoon iso sipuli, pari porkkanaa ja pala lanttua. Tulee aavistuksen makea muusi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.