Blogit
Tyrniä ja tyrskyjä

Pastasalaatti

Täytettä eväsastiaan, pastasalaatti savulohella. Tämä se vaan on aina yhtä hyvää ja ruokaisaa. Hiukan välillä muuntelen ohjetta ja ylläolevassa versiossa kurkku onkin vaihdettu tomaattiin ja sitruunamehu limeen. Pasta on tietysti gluteenitonta. Jotenkin tästä tulee aina ihan kesäolo, liekö se sitten se savulohen aromi mikä sen tekee, mene ja tiedä. Ensi kesä on jo mielessä ja täällä Räpsöössä tapahtuu jälleen yhtä ja toista. Reposaari-päivät ovat kesäkuun alussa, merkkaa kalenteriin, nyt. 

Savulohinen pastasalaatti

Ainekset

130 g
pastaa
5 dl
lämminsavulohta
200 g
philadelphia tuorejuustoa
150 g
ransakankermaa
100 g
fetajuustoa (aurinkokuivattu tomaatti)
1/3 kpl
kurkkua
1 kpl
paprikaa
1 kpl
sipulia
1/2 kpl
sitruunanmehua
0,5 dl
persilijaa
1/4 tl
mustaapippuria
1/5 tl
sitruunapippuria
Muut ainesosat

Tee näin:

Keitetään pasta kypsäksi ja valutetaan hyvin. Silputaan paprika, kurkku ja sipuli. Sekoitetaan keskenään jäähtynyt pasta, vihannekset, feta ja kala. Sekoitetaan ranskankerma ja tuorejuusto keskenään, lisätään mausteet ja silputtu persilija, tarkastetaan maku. Sekoitetaan kastike salaatin joukkoon. 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.