Parsaa ja pekonia

 

Jokakeväinen parsavillitys on jälleen täällä ja blogit ovat täynnä erilaisia parsaohjeita. Nappasin minäkin herkullisen vihreät parsat ostoskärryyni ja koska laiskotti varsin runsaasti, niin tein vaan sen perinteisen. Ehkäpä sitten vapuksi hiukan monimutkaisempaa.

 

Leikataan parsoista kovat kannat pois. Laitetaan pekonia tiiviisti parsan ympärille, pannulla kieritellen kypsäksi ja päälle ripaus suolaa sekä mustaapippuria. Tätä ei voita juuri mikään. Parsan hento maku ei mene pannulla paistaessa ihan hukkaan ja rapsakka, rasvainen pekoni sopii parsan kanssa täydellisesti. Mitä tätä sen enempää hehkuttamaan, olet jo varmasti kokeillutkin, jos et, niin kannattaa ehdottomasti testata. Tämä on mainio ehdokas vaikkapa vapun grilliherkkuihin.

Kommentit (4)
  1. Parsa + pekoni = autuus

    Yksinkertaista ja hyvää 🙂 ja todella kaunis kuva!

  2. Tiina Garvey
    20.4.2015, 18:52

    Tämä on vaan yksinkertaisen fiksu ohje. Ihan paras naposteltava parsa-aikaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *