Blogit
Tyrniä ja tyrskyjä

Pääsiäisen helpoin salaatti

Tämä salaatti on maailman helpoin, hiukan erilainen ja sillä saa loistavasti taltutettua makean ja happaman himon. Todellinen laiskan kokin aarre. Reseptini on jo vanha ja sitä on paljon kokeiltu eri blogeissa ja ystäväpiirissä, sillä tätä on usein meillä tarjottavana juurikin tämän nopeuden takia. Hiukan ennakkoluuloisemmatkin asenteet ovat saaneet kyytiä ja tämä on ehkä kommentoiduin ja kysytyin salaattireseptini, jos tätä edes voi reseptiksi sanoa. Sangen yksinkertainen salaatti on mehevä ja makuvivahteiltaan ihana. Valmistamiseen menee muutama minutti, joten tämä on erinomainen silloin, kun joku soittaa poikkeavansa hetken kuluttua. Aineet sekaisin ja kaveriksi vaikkapa suolakeksejä, pari juustoa sekä pullo viiniä. Siinäpä se. Tulikohan nyt varmasti hehkutettua niin paljon, että tätä löytyy pääsiäisenä jokaisesta pöydästä.

Viinirypälesalaatti

Ainekset

4 dl
tummia viinirypäleitä (0,5 rasiaa)
4 dl
vihreitä viinirypäleitä (0,5 rasiaa)
70 g
maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)
70 g
smetanaa
1 tl
vaniljasokeria
3 rkl
ruokosokeria
Muut ainesosat

Tee näin:

Pestään viinirypäleet ja annetaan kuivahtaa. Sekoitetaan keskenään kaikki muut ainekset viinirypäleitä lukuunottamatta ja lisätään ne lopuksi.

Kommentit (1)

  1. Kirsi K

    Juuri eilen syötiin tätä salaatti… tää on mun lempparia!
    Aurinkoista pääsiäistä Räpsööseen ♥

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.