Blogit
Tyrniä ja tyrskyjä

Päärynöitä, päärynöitä

Monet ihmettelevät, että miten joku jaksaa pitää blogia vuodesta toiseen tai mistä sitten jaksaa enää innostua, kun niin montaa reseptiä on jo kokeillut ja kehitellyt. Voin sanoa, että monesti se on ihan pikku jutuista kiinni ja välillä jostain raaka-aineesta innostuu ihan mahdottomasti tai joku tietty juttu tekee kotona kauppansa ja sitä sitten varioidaan moneen otteeseen. Meillä se on ehdottomasti viime aikoina ollut tuoresalsa. Syksy on siitä niin mukavaa aikaa, kun niitä raaka-aineita on saatavilla yllin kyllin. 

Sain työkaverini ansiosta hänen naapuriltaan ison korillisen päärynöitä ja voin sanoa, että inspiraatio iski ihan todella. Tosin voisiko olla iskemättä kun katselette miten herkullisen näköisiä nämä ovat. Niinpä sitten on päärynöity koko viikonloppu ja tuloksia saatte testailtavaksenne mahdollisimman pian. Kaivoin esiin muutaman vanhan päärynäreseptini ja mietittiin pojun kanssa muutaman uusikin. Näihin resepteihin sopivat ulkolaisetkin pärynät, jos ei ole kotimaisia saatavilla. 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.