Blogit
Tyrniä ja tyrskyjä

Mokkapalakuuset vol. 2

Tämä versio menee makunsa puolesta melkein edellisten edelle. Näihin ei ole laitettu perinteistä mokkapalojen kuorrutusta, vaan ensin sulatettu suklaa on levitetty levylle ja kun se on jäähtynyt, on päälle pursotettu kermavaahtoa. Koristeeksi sitten tietysti nonparelleja sekä karkkeja ja varreksi pala piparminttukeppiä. Erilaiset browniekuuset ovat olleet suuressa suosiossa pitkin Eurooppaa jo monena vuonna ja meilläkin niitä on tehty useampaan kertaan. Erityisen kiva näitä on värkätä lasten kanssa yhdessä, koristelu kun sujuu hiukan pienemmilläkin kätösillä. 

Kommentit (2)

  1. Maku_Elina

    Miten kauniita Sari! Ihan huikeaa, mitä kaikkea mokkapaloista voikaan viritellä! Tunnelmallista jouluaikaa!

  2. sari kalliomäki

    Kiitos Elina, mokkapalat ovat tosiaan monimuotoiset, yksi juttu vielä niistä ja lupaan, etten sen jälkeen puhu vähään aikaan mokkapaloista 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.