Tyrniä ja tyrskyjä
Tyrniä ja tyrskyjä

Kohti joulua, luukku 22

Tänään on tehty kolmesta kilosta jauhelihaa lihapullia ja taidan kirjoittaa ensi vuodeksi ison muistilapun, että tee lihapullat vasta suoraan joulupöytään. Kuulin nimittäin keskustelua keittiöstä, että näin sitä käy kun kukaan ei ole vartioimassa ja siellä kaksi poikaa pisteli lihapullia posket lommolla ja kehuivat, ettei ole näin hyviä olleet pitkään aikaan. Niinpä. Piti niitä pullia vielä pakkaseenkin saada, mutta taisi jäädä pakastamatta. Olisi siis pitänyt vartioida paremmin. Nyt vielä viimeiset pyykit kaappiin ja muutama pöydän raivaus joululaulujen säestyksellä, huomenna loppusiivous ja kinkun paisto. Pienet päikkärit kuuluvat tähän aikaan vuodesta päivärutiineihin, sillä aina loman alkaessa on kyllä totaalisen puhki ja voisi nukkua viikon putkeen. Nokoset piristävät kummasti päivää ja niiden avulla jaksaa touhuilla iltaan saakka. Loppurutistusta ystäväiset ja sitten voi juhla alkaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.