Blogit
Tyrniä ja tyrskyjä

Kevätsiivousta

Odotan jännityksellä muutamien asioiden ratkeavan seuraavien viikkojen aikana, odottavan aika on pitkää kuten sanotaan. Niinpä tein ystävältäni saamasta pehmeääkin pehmeämmästä bambulangasta ohuilla puikoilla ainaoikealla löysällä neuloksella siivousrätin, josta tuli parempi mitä osasin odottaakaan. Pois tieltä risut ja männynkävyt, kevätsiivous on käynnissä. Tämä sopii mainiosti kuivana pölyjen pyyhkimiseen sekä märkänä vaikka lattiasiivoukseen. On pehmeä, eikä raaputa pintoja, kerää mukavasti tomun sekä lian ja kuivuukin pikaisesti, kun neulos on harvahkoa. Lankaa pitää hakea lisää, sillä näitä tarvitaan useampia eri tarkoituksiin. Voin suositella, toimii ehdottoman hyvin. Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua. 

Kommentit (2)

  1. Kontturi Seija

    Moikka! Tuolla tavalla valmistettuja neuleita käytetään myös tiskaukseen ja niitä myydäänkin pienissä putiikeissa. Itsekin tiskaan mökillä toisinaan oikein ”kluutilla.” On mukavaa, että vanhoja perinteisiä tapoja herätellään henkiin.
    Oikein iloisia kevätpäiviä sinne! Terveisin:Seija

  2. sari kalliomäki

    En ole tuollaista tiskaustapaa kokeillutkaan, on varmasti mukava. Nyt kesällä ei taida ehtiä paljon kutoa, tosin joku matkakudin voisi olla aiheellinen, mutta syksyksi pitää keräillä kasa bambulankaa :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.