Blogit
Tyrniä ja tyrskyjä

Juustomunakas

Nyt eletään sitä aikaa, että blogit ovat täynnä erilaisia ohjeita siihen, miten hyödynnetään kaikki joulusta ja uudesta vuodesta jääneet ruuan loput. Riisipuuroa on tullut laitettua lettuihin ja pannariin sekä pannacottaan, rosollista saa ihanaa keittoa ja kinkun uusi elämä on lähes loputon. Viime vuosina kuten nytkin meillä ei tätä ongelmaa ole, sillä valtava kinkkukin loppui jo neljäntenä päivänä hiukan liian aikaisin. Kolme miehenalkua ja Ukko pitävät kyllä huolen siitä, että ruoka tulee syödyksi.

Sen sijaan kun kaikki meillä eivät ole juustojen ystäviä, jää niitä helposti pieniä paloja, joista pitää kehitellä jotain. Tänään tein Ukolle aamupalaksi juustomunakkaan, johon hävisi Tilsitter ja paprikajuusto sekä pieni pala homejuustoa. Tulos oli varsin herkullinen ja tällä tuhdilla versiolla pysyy nälkä pois seuraavaan ruokailuun saakka. 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.