Blogit
Tyrniä ja tyrskyjä

Juhlahumua

Meillä vietettiin viime viikolla keskimmäisen pojan rippijuhlia ja kaikki sujui suunnitelmien mukaan. Yleensä minulla on ollut tapana aiheuttaa aina joku härdelli joko ennen tai kesken juhlan, mutta nyt säästyttiin isommilta mokauksilta. Tällaisissa juhlissa on se hyvä puoli, että saadaan koko suku kasaan ja tulee nähtyä niitä hiukan kauempanakin asuvia ja liian nopsasti kasvavia lapsukaisia. Kyyneliltäkään ei ihan taidettu välttyä, sillä on se vaan niin liikuttavaa, kun omat lapset kasvavat ja saavuttavat elämän tärkeitä etappeja. Aika kuluu ihan liian nopeasti.

Pitkään mietin laitetaanko ruoka vai tarjotaanko vaan suolaista sekä makeaa ja päädyin sitten jälkimmäiseen. Nappasin suunnitelmiin muutamia hyväksi testattuja reseptejä ja kourallisen uusia. Pari päivää hyörin keittiössä ja totesin, että onneksi Ukko on ostanut sen ylimääräisen jääkaapin. Leipominen on yksinkertaisesti kivaa ja harvoin sitä saa tehdä tällaisella volyymillä. Laitan teille tässä huhtikuun aikana hyviä vinkkejä kevään ja kesän juhlia silmällä pitäen. 

Kommentit (13)

  1. Maku_Elina

    Huikeat leivontaluomukset Sari! Kyllä tuossa on vierähtänyt tovi jos toinenkin! =) Ja kyllä se ylimääräinen jääkaappi taisi tulle todella tarpeeseen. Yleensä kotijuhlissa kylmäsäilytys on se suurin kompastuskivi.

  2. sari kalliomäki

    Kiitos Elina 🙂 lisäjääkaappi on siinäkin mielessä hyvä, että voi pitää kakut erillään muista elintarvikkeista, varsinkin se kerma ottaa niin helposti makua.

  3. Vierailija

    Aikas leipuri olet. Kauniita , esillä hienosti ka vielä herkullisiakin nam nam !!!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.