Tyrniä ja tyrskyjä
Tyrniä ja tyrskyjä

Joulukuu 20: Caffi ja kardemummaliköörikahvi

Tuotteet saatu Caffilta blogiyhteistyön merkeissä.

Kolmas joulukorilahjoittaja on Caffi, joka paahtaa käsityönä kahveja slow roast-menetelmällä Lahdessa. Hitaasti hyvää tulee. Käsityönä tehtyjä kahveja voidaan paahtaa pienissä erissä ja näin asiakkaat saavat kahvinsa takuulla uunituoreena. Laadusta ei tingitä piiruakaan ja yön pikkutunteinakin tuunataan ja tarkistellaan missä mennään ja koska on hyvää. Kahvisäkit vaihtavat omistajaa ja hyvän kahvin etsiminen on jatkuva projekti, vain paras on kyllin hyvää. Kahvi on siis oikeastaan firman omistajille Mia ja Petri Niemiselle elämäntapa. Caffin herkuista pääset parhaiten nauttimaan tilaamalla niitä verkkokaupan kautta, toimitukset ovat nopeita ja tuotteet kyllä erinomaisia. Joulukoreja täytettiin Caffin Hossa luomujoulukahvilla, joka on brasilialaisen ja sumatralaisen luomukahvin sekoitus. Kahvi on täyteläinen, suklainen ja hitusen mausteinen kahvi, joka sopii erinomaisesti joulun herkkupöytään. Verkkokaupasta löytyy runsas valikoima kahvia joka lähtöön, ei muutakun maistelemaan ja omaa suosikkia etsimään. Caffin sivuilta löydät tarkempaa tietoa firman perustamisesta ja toiminnasta, minusta erittäin hienoa on se, että tällä hetkellä Caffi työllistää 15 kahvin ammattilaista.

Me hiukan tuunasimme Caffin joulukahvia, joka sopi täydellisesti kardemummaliköörikahviin, jonka valmistus käy käden käänteessä. Kaadetaan 2,5 dl kuumaa kahvia kuppiin, sekoitetaan joukkoon 2 tl ruskeaa sokeria sekä ripaus kardemummaa. Lisää joukkoon 0,5dl brandya, sekoita. Kuorruta kahvi kermavaahdolla ja suklaarouheella. Istu alas, hengitä syvään, nauti kahvin tuoksusta ja mausta sekä joulun tunnelmasta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.