Blogit
Tyrniä ja tyrskyjä

Huh, mikä päivä

Toiset päivät vaan ovat parempia kuin toiset ja tämä päivä on ollut ihan super. Sain nimittäin tiedon siitä, että olen päässyt opiskelemaan Valokuvaajan ammattitutkintoa. Hakijoita oli niin paljon, että olin varma ettei ole mitään mahdollisuuksia ja tässä sitä ollaan. Edessä siis puolitoista vuotta uurastusta ja toivottavasti haaveiden täyttymistä. Ruokakuvista tuli hakuprosessissa niin positiivista palautetta, että hymyä riitti pitkään, paljon on silti parannettavaa. Maltan siis tuskin odottaa elokuuta ja uusia tuulia.

Tänään on myös tallusteltu Yyterissä, joka oli kesäisen lämmin ja täynnä väkeä. Aurinkoa, makkaraa, hiekkalinnoja, jätskiä, rantalentistä, iloisia riemunkiljahduksia, saippuakuplia, katumaalausta, puujalkakävelyä, saappaan heittoa, veden kantoa, krokettia ja vaikka mitä. Kesä on ihan parasta ja kesällä kannattaakin ehdottomasti tehdä Meri-Porin kierros, päivä Yyterissä ja toinen Reposaaressa. Kermakuorrutus tälle päivälle oli pikkuinen Elsa, joka vieraili meillä ensimmäistä kertaa. Miten onkaan pienet ihmiset suloisia. Raparperimuffinit ja sämpylät tekivät illan aikana kauppansa ja muffiniohjeen laitan teille huomenissa, nyt menen lopettamaan aloitetut puutarhahommat ja suuntaan kiitollisena kohti sänkyä. Pieni ponnistus vielä ja ollaan lomatunnelmissa.

P.S Kun hyvät ystävät kuljeskelette kesän aikana pitkin ja poikin, niin kerätkää roskanne roskiin, kiitos. Pysyy ympäristö paljon mukavamman näköisenä, eikä tarvitse varoa joka askeleella.

Kommentit (10)

 1. sari kalliomäki

  Kiitos Pasi <3 toivottavasti mennään parempaan suuntaan, haaveena olisi kehittyä useammallakin osa-alueella 😀

 2. Aul Eskola

  Ihan mahtavasti onnea uuteen tulevaan. Hienoa!

 3. Maku_Emilia

  Onnea Sari opiskelupaikasta, hieno juttu <3

 4. sari kalliomäki

  Kiitos <3 olen ihan innoissani.

 5. sari kalliomäki

  Kiitos Emilia 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.