Blogit
Tyrniä ja tyrskyjä

Balsamicosipulit

Kyllä tästä niin valtavan ihanan tuoksun saa, että ruokahalukin yltyy ihan maksimaaliseksi. Sipuli on varsin terveellistä, tosin en tiedä hiipuuko terveellisyys hiukan tuon sokerimäärän rinnalla, mutta ehkä ne kompensoivat toisiaan juuri sopivasti. Meillä tätä sipuliherkkua tehdään lähinnä makkaranpaiston yhteydessä, mutta sopii hyvin myös liharuokien kanssa. Tämän kanssa kun vielä on perunamuusia mukana, niin voi että sentään. 

Salaatti: jäävuorisalaattia, purjoa (vihreitä osia silputtuna), tomaattia ohuina lohkoina, kurkkua, vihreitä rypäleitä, fetaa sekä rucolaa

Kastike: 2dl turkkilaista jogurttia, 0,5 dl appelsiinituoremehua, 2 rkl sitruunamehua, valkosipulirouhetta, yrttimaustetta, paprikajauhetta ja ripaus sokeria. 

P.S Huomioikaa ihana keväinen valo ♥

Sarin balsamicosipulit

Ainekset

500 g
sipulia
1,5 dl
vettä
0,5 dl
balsamicoa
0,5 dl
sokeria
Muut ainesosat

Tee näin:

Silputaan sipulit lohkoiksi. Paistetaan pannulla veden, balsamicon sekä sokerin kanssa niin  kauan, että ovat pehmeitä.

Kommentit (1)

  1. Tiina Garvey

    Herkullisen näköinen kattaus! Balsamico ja sipulit toimii aina 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.