Blogit
Tyrniä ja tyrskyjä

Arvonnassa Emman uusi kirja

Uskomaton kakkutaituri bloggarikaveri Emma Iivanainen on julkaissut jälleen uuden kirjan ja minulla on ilo arpoa yksi Emman lahjoittama teos. En edes yritä kertoa mitä kaikkia herkkuja kirja sisältää, ne on pakko tutkia ihan itse. Minun suosikkini oli naked cake koristeineen kaikkineen. Ehdottomasti ihanin juhlapöydän herkku. Käykää myös katsomassa Emman hortensiapursotukset blogista. Muistathan kommentoidessasi laittaa sähköpostiosoitteen sille varattuun kohtaan, joka näkyy vain minulle. Kommenttilaatikkoon voi jättää Tyrniä ja tyrskyjä -blogille risuja, ruusuja, toiveita ja ideoita. Kiitos jo etukäteen kommenteista. Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan perjantaina Emman kirja, jonka laitan postiin niin, että siitä kerkiää vielä poimia parhaat herkut pääsiäiseksi. 

Kommentit (28)

  1. SisustEllen

    Kommenttini katosi jonnekin, joten uusi yritys:) Kadotin jossain vaiheessa blogisi sen muutettua, mutta täällä taas ollaan lukijana. Mukana arvonnassa, mikäli vielä ehtii:)

  2. Vierailija

    Mukana arvonnassa

  3. Minna R

    Ihanaa! Täällä oli vielä arvonta auki ja johon oli mahdollisuus osallistua! Minulla on jo Emman aiempi kirja, joten haluaisin myös tämänkin… 😀 !

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.