Blogit
Teini talossa

Yöreformi

Myönnän, että tämä on kiusallista kaikille, mutta mitä enemmän asiaa ajattelen, sitä enemmän pidän Veli Sikiöstä. Erityisesti eilinen musiikkiesitys oli mitä mainioin, kun taas niiden kahden muun jutut perustuivat siihen, että sinne tuotiin ylimääräisiä tylsiä tyyppejä lavalle. Ei oikein toiminut. Kuten ei toiminut myöskään Aliaksen pelaaminen suorassa lähetyksessä.
Mutta Iinan (hän on hyvä ystäväni, siksi ihan vaan etunimellä puhuttelen) laulama kansanedustaja Mauri Pekkarisella on raollaan oleva perna oli mainio.
Kuitenkaan ei ole Yle Leaksin ja Pirjon (hänkin on erittäin läheinen ystäväni, jolle on aina lämmin paikka sydämessäni, joten käytän vain etunimeä) voittanutta.

Näin velvollisuuteni tv-kriitikkona on nyt täytetty, joten voin olla taas loppuviikon katsomatta televisiota ja keskittyä hiihtolomaan. Ajattelin jopa etsiä monot jostain ja mikäli kelit jatkuvat hyvinä, myös sukset. Kukaties sen jälkeen käyn hiihtämässäkin, sillä Lapin hangilla saa kuulemma kaikenlaisia hyviä ideoita, jotka liittyvät eläkeiän nostamiseen sekä työreformiin.

Tosin täällä ei ole Lapin hankia, mutta kai Saukonojan laduillakin voi tulla mieleen jotain vähän maltillisempia ideoita. Työreformin sijaan vaikka Vyöreformi: uudistus joka määrää laittamaan vöihin enemmän reikiä molempiin suuntiin, jotta elämästä tulee joustavampaa.
Tai Yöreformi: järjestely, jonka tarkoituksena on antaa Olli Lindholmille bändistä potkut.

Ei muuta ku monot jalkaan ja menoks!
 

Kommentit (2)

  1. Muori

    Huh, huh! Ilmankos olenkin aina pitänyt hiihtämistä täysipäiselle ihmiselle vaarallisena lajina, jos/kun jo suksia voidellessa alkaa vilautella tuon sortin shamanistisia näkyjä… – Minä olen vieläkin ihan lauantai-illan huumassa, häikäistynyt ja mykistynyt silkasta ihailusta – en tosin huumaantunut näin totaalisesti Veli Sikiöstä vaan operetista, jota olin katsomassa ihan livenä. Varsinkin tenorin ääni sai tukisukkahousuni pyörimään jaloissa ihan silkasta ihastuksesta vaikka en varsinaisesti musiikkikriitikko olekaan…

  2. Roope Lipasti

    Saa nähdä kuin käy. Nyt mää lähden ladulle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *