Blogit
Teini talossa

Voihan Virtanen

Huom. kaikki Virtasen ja Korhoset! Valtava spektaakkeli nimeltä Virtasen historia on juuri tullut uunista ulos ja teidän täytyy rientää ostamaan se – tosin saapuu kirjakauppoihin varmaan vasta muutaman päivän päästä. Korhoset kuuluvat tähän siksi, että Korhonen on kirjassa Virtasen mielitietty.
Koska Korhosia on Suomessa 23568 ja Virtasia 23478, huomaatte, kuinka ovelan markkinointistrategian olen kirjalleni suunnitellut. Pelkästään näiden kahden sukunimen avulla kirjaa myydään lähes 50 000 kappaletta, mikä on tosi paljon.

Haluan kuitenkin muistuttaa, että myös muusukunimiset (siis en tarkoita ihmisiä, joiden sukunimi on ”Muu”, vaan ihmisiä, joiden sukunimi ei ole Virtanen tai Korhonen) saavat, ja heidän tulee, hankkia kirja, jotta sitä myytäisiin esim. 30 000 000 kappaletta, jolloin voisin lopettaa kokonaan päivätyöni ja ryhtyä täysipäiväiseksi terassinrakentajaksi.
Olen meinaan väsännyt nyt pari päivää uutta terassia ja se alkaa olla jo aika pitkällä. Vielä kaiteet paikalleen, niin pääsee terassille, kuten näin kesällä tavataan sanoa.
Sitä ennen ajattelin kuitenkin piipahtaa menneisyydessä – Turussa alkoivat nimittäin keskiaikamarkkinat. Tiesittekö muuten, että Virtasella oli suuresti sormensa pelissä niin Tuomiokirkon rakentamisessa kuin sitä edeltäneen Koroisten piispanlinnan pykäämisessä? Ettekö? No oli kummiskis.

PS. Virtasen toilailuihin voi tutustua myös YLEn Radio Suomen kuunnelmissa: areena.yle.fi/radio/1590433
 

Kommentit (2)

  1. Muori

    Vaikka en Virtanen tai edes Korhonen olekaan vaan lähempänä Am… siis Muuta – ainaskin omaa sukua – olen muutaman osan Virtasia kuullut automatkalla jostain jonnekin. Pitänee etsiä käsiinsä loputkin jonain vähemmän kauniina kesäiltana uistelukelejä vaaniessa. Ensi yö lienee kuitenkin syytä nukkua ja tyytyväisenä – kuhaa tuli ja paljon… Kyllä hyvää ottikeliä kannatti odottaa…

  2. Roope Lipasti

    Kuha on hyvää. Vaan niin on lohikin; kalastin oikein suuren vonkaleen tuosta paikallisesta K-kaupasta. Olivat onkineet sellaisen, joka oli jopa valmiiksi savustettu!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *