Blogit
Teini talossa

Villiä elämää

Joskus, toisinaan, esim. nyt, sitä ymmärtää elävänsä aika lailla maaseudulla. Näitten kuvassaolevien velosiraptorien lisäksi viime viikolla pellolla näkyi kaksi hirveä. Eikä siinäkään vielä kaikki: työhuoneen ikkunan edestä menee säännöllisesti yks pupu, joka luultavasti on duunissa jossain tuolla vasemmalla, koska sinne se aina aamuisin mennä huitelee. Luulen myös, että lammessamme asuu krokotiili, mutta se saattaa olla muovinen, joten sitä ei ehkä lasketa.
Oli miten oli: tämän lähemmäs villiä luontoa ei nykyihminen – ainakaan tällainen keski-ikäinen miesihminen – voi päästä. Melkein on kuin viidakossa asuisi. Meillä on sitä paitsi pihakoivussa roikkumassa vielä narukin, joka käy kyllä liaanista. Taidankin tästä riisua paidan ja lähteä vähän Tarzan-hommiin. Kreegah! Bundolo!
 

Kommentit (3)

  1. Jaana

    Jos teillä sattuu siellä teidän landella olemaan omppu-tai kirsikkapuita siellä takavasemmallanne, kantsii ehkä tarkistaa ettei vaan ahkeran pupun duunipaikka ole samassa paikassa… Nimimerkillä: tuppaa aina syksyisin myöhästymään verkkojen virityksessä.

  2. Nina

    Meistä oikealle on töissä kettu, mutta sillä on yövuoro. Kiitos ihanasta blogista!!!

  3. Jasmiina

    Kyllä maalla on ihana asua, kuten Roopen kolumnistakin selvästi ilmenee. Ei anneta periksi, vaikka palvelut kaikkoavatkin. Iloista syksyä kaikille 🙂 !!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *