Teini talossa
Teini talossa

Verotuspäätös

Ensin verottaja keväällä lähetti 800 euron mätkyn. Poikkeuksellisesti en maksanut sitä heti, vaan ajattelin maksaa vasta eräpäivänä. Hyvä niin.

Meinaan nyt äsken tuli uusi verotuspäätös, jossa saankin 1800 euroa palautusta. Laitoin Beethovenin säveltämiä Straussin valsseja soimaan ja tanssin niiden tahdissa mätkylaput takkaan!

Asiassa lienee käynyt niin, että Euroopan pysyvä vakausrahasto on katsonut tukemiseni koko maanosan kannalta hyödylliseksi ja tarpeelliseksi. Ei voi kuin olla kiitollinen Saksan perustuslakituomioistuimelle, joka eilisellä päätöksellään mahdollisti tämän. Kiitos, Jürgen, kiitos Hans!

Rahoilla ajattelin tukea Kreikkaa, Espanjaa ja Irlantia. Toisin sanoen ostaa fetaa, Guinnesiä ja espanjalaista punkkua, vaikka se onkin pahaa.

Kommentit (2)

  1. Muori

    Onneksi olkoon, vaikka omiasihan sinä sieltä takaisin saat… Verottaja on kyllä niin… verottaja!!! Enpäs sanonut rumaa sanaa. Minulla on tullut jo perinteeksi taistella verokortin lukujen kanssa, eikä minua urputuksestani huolimatta ole kuultu tai ymmärretty vielä kertaakaan. Verottaja näet uskoo minun sitkeästi löytäneen kultasuonen ja nostaa vuosittain veroprosenttiani, josta minä taas en tykkää yhtään ja yritän aina perustella näkemystäni sillä että sillä pienemmälläkin haukkapalalla sain kuitenkin palautusta edellisellä kierroksella. Mutta ei – se ei vaan mene verokarhun jakeluun. Onhan ne palautukset toki mätkyjä mukavampia, mutta voi siinä käydä niinkin että ennen kurki kuolee kuin suo sulaa…

  2. Roope Lipasti

    Mutta vaikka ne onkin omia rahoja, niin tuollainen pakkosäästö on aika kivaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *