Blogit
Teini talossa

Veneilemään

Lähdemme tänään päivän retkelle ulkomaille eli Ahvenanmaalle (siis päiväristeilylle). Tytär mursi välitunnilla hiukan polvensa ja kulkee kepeillä, joten pitkästä aikaa päästään liikkumaan hiukan samalla tavalla kuin aikanaan kun oli pikkulapsia: siis hitaasti ja niin että aina täytyy käydä hakemassa ruoka yms. ensin jollekin muulle ja vasta sitten itselle.
Tällaisina hetkinä itse asiassa huomaa kuinka mukavaa on, kun lapset ovat jo niin isoja, että suureksi osaksi huolehtivat itse itsestään (paitsi tietenkään pipoistaan, hanskoistaan ja koulurepuistaan). PItäisi varmaan saada joku vauvakin silloin tällöin lainaan, niin pysyisi poissa turhat kuvittelut vauvojen hoitamisen autuudesta.
*

Tämän mahtavan pääsiäislomamatkan jälkeen onkin sitten neljä päivää ilman mitään ohjelmaa. Ajattelin nauttia pihan siivoamisesta, auringosta sekä polttopuiden tekemisestä.
Yksi porukka sukulaisia sen sijaan lähti Lappiin: täytyy sanoa, etten ole yhtään kateellinen. Tällaisen talven jälkeen, kun vihdoin on päässyt lumesta eroon, ei todellakaan huvittaisi ehdoin tahdoin lähteä sitä lisää katselemaan.
 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *