Blogit
Teini talossa

Vapputorilla

Eilen siivosimme tallia. Minä raajarikkona vähän niin kuin työnjohtajana ja kuopus työvoimana. Teimme sinne sählyhallin. Asettelimme toisin sanoen reunoille kaikenlaisia levyjä ja vanhoja ovia ja mitä vastaavaa nyt sattui löytymään. Sitten putsasimme lattia nja lopulta tuotiin maalit sisään.
Tämä kaikki siksi, koska on luvattu vapuksi epävakaista. Meille on tulossa sukulaisia vapunviettoon ja siis serkkujakin aimo kasa. Pojat aikovat pelata sählyä ihan koko illan, eivätkä sadekuurot, räntä tai hurrikaanit saa sitä estää. Oudoista ulkorakennuksista totisesti on hyötyä!

Muistan lapsuudesta aina pitäneeni vapusta. Siinä oli jotain poikkeuksellista: ehkä se oli se, että mentiin koko perheen kanssa vapputorille ja siellä myytiin kaikkea ihmeellistä, mitä ei saanut mistään muualta. Ehkä asiaan vaikutti vuodenaikakin: lumet olivat poissa.Turussa oli vielä vappuna tivolikin, kun muutenhan täällä ei huvipuistoja kaupunginvaltuston kokouksia lukuunottamatta ole.

Tänäänkin menemme vapputorille, mutta nyt siihen liittyen oli tapahtunut huvittava käänne: jokainen lapsi ilmoitti käyvänsä sillä aikaa kun muut ovat torilla, jossain muussa kaupassa: H&M:llä, urheilukaupassa jne. Näin ollen minä vissiin olen ainoa joka on vapputorilla, enkä minäkään ole varsinaisesti ostanut sieltä mitään sitten vuoden 1978.

Torikauppiaat kiittävät.
 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *