Blogit
Teini talossa

Vaikeuksien suossa

Pam. Ukkonen rikkoi telkkarin.

Kävin mielessäni läpi kaikki maailman maat ja ihmiset ja tulin siihen tulokseen, että meillä on vaikeinta.

Mutta! Maalla asumisen yksi hyvä puoli on se, että palvelut ovat lähellä. Naapurissa asuu eläkkeellä oleva telkkarinkorjaaja. Ei se siitä telkusta kalua enää saanut, mutta kun kävin hakemassa rikkinäistä takas, kävi ilmi että sillä oli yks oisko 36 tuumanen (iso!) melkeen uusi telkku siinä framilla. Möi sen sitten 150 eurolla.

Kävin uudestaan läpi kaikki maailman maat ja ihmiset ja tulin siihen tulokseen, että meillä on enintään toiseksi vaikeinta.

Mutta on sekin aika vaikeaa.
 

Kommentit (1)

  1. Jaana

    Juuh! Nuo maalla asuvat telkkumiehet on ihanii! Meillä kaikki huushollimme töllöt mörkkelehtivät pitkin kevättä ja alkukesästä pimenivät totaalisesti. Isäntä yritti kaikkensa; kirosi ja kiipeili antenneissa – mutta ei… Epäiltiin jo ufojen hyökkäystä tai neukkujen signaalisyöppöä linjoilla. Kunnes valkeni. Tuli mieleen yksi tyyppi naapusrustossa, joka möi meille oireet kuultuaan valkean ihmetöpselin ja daadaa – johan näkyy paremmin kuin ikinä. Mistä perheen nuoriso sai sittemmin aiheen tivata, miksi meidän telkut eivät näkyneet ikinä näin hyvin silloin kun he vielä asuivat kotona ja osa kanavista ei näkynyt ollenkaan…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *