Blogit
Teini talossa

Vaalihäviäjiä

Nyt sattuu. Enkä tarkoita sitä, että Suomi joutuu elämään seuraavat neljä vuotta ilman Paavo Väyrystä. Tarkoitan sitä, että tein eilen halkoja muutaman tunnin, eikä ollut keho oikein tottunut ajatukseen. Mutta talven jäljiltä on noin kaksi sylillistä laudanpätkiä jäljellä, eikä niillä lämmitetä edes saunaa.
Ei tosin lämmitetä näillä uusillakaan vielä pitkään aikaan, sen verran märkiä ovat, että jos puristaa oikein lujaa, niistä tihkuu vettä.
Tai ehkä nekin vain itkevät Keskustan veret seisauttavaa murskatappiota? Tai sitten Persujen veret jähmettävää voittoa.

Niin tai näin, täytyy sanoa, että eilinen oli harvinaisen mielenkiintoinen tositeeveeohjelma. Ja tämä siitäkin huolimatta, ettei siinä oikeastaan tapahtunut yhtään mitään ennakkoäänien julkistuksen jälkeen.Se on vähän sama kuin linnanjuhlissa: niissäkään ei tapahdu mitään, mutta silti katsotaan.

Itse joka tapauksessa onnistuin taas olemaan kuoleman enkeli: jos kuka minulta saa äänen, voi olla varma, ettei pääse läpi. Ei ole vissiin vielä koskaan päässyt. Että sorry vaan, Martti.
 

Kommentit (4)

 1. Muori

  Persua huomenta itse kullekin säädylle! Totta töriset, sitä vaan istuu töllön ääressä tiukassa kuin tauti vaikka tietää että aamulla haukotuttaa ja lopulliset tulokset ehtisi kyllä nähdä ja analysoida vielä silloinkin uusin virkein silmin ja levännein aivosoluin. Mutta kyllähän vaalitulos aika yllätys oli ja siinä mielessä menetettyjen yöunien väärtti… Saas nähdä mitä seuraa jatkossa… Aamutuimaan Soinin lausuntoja kuunnellessa ei voinut ihan täysin välttyä ajatukselta, etteikö siellä nyt vain olisi kovempi tahtotila puhua oma poppoo oppositioon hallituksen sijaan. Onkohan ilmassa himpun mitta pelkoa samasta ilmiöstä kuin äkkinäisellä halonhakkaajallakin joka kevät tapahtuu: lihakset saletisti heltyvät vetovastuuseen joutuessaan… Aika näyttää vaan kerro ei.

 2. Roope Lipasti

  Kyllä Persujen täytyy tuollaisen tuloksen jälkeen olla hallituksessa. Oikein odotan, kuinka Kike Elomaasta tehdään kulttuuriministeri!

 3. Muori

  Mmmm… Pitäisiköhän jo varuilta lähteä hakemaan ullakolta sinne unohtuneet käsipainot ja varata samoin tein aika suihkurusketukseen…

 4. nipsu

  kyllä potuttaa tuo äänestystulos. Kansa ei tiedä mitään.

  Ilpo tippu. En katso enää Idolssia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *