Blogit
Teini talossa

Uusi vauva

Perheeseen tuli uusi vauva. Tällä kertaa sillä tosin on neljä jalkaa, kun yleensä vauvoillamme on ollut vain kaksi. Miina-kissa on osoittautunut hyvin aktiiviseksi ja uteliaaksi. Vanhempi Maukka-kissa sen sijaan oli saada sydänkohtauksen nähdessään ruokakupillaan uuden tulokkaan.

Siinä kävi niin, että Miina tuli tuttavallisesti haistelemaan Maukan naamaa, mutta rakastava tunne ei ollutkaan molemminpuolinen. Sähinä oli melkoista ja pörheämpää häntää ei ole nähty miesmuistiin.

Saapa nähdä, kuinka vanhempi sopeutuu. Laskemme kuitenkin sen varaan, että se on niin laiska, ettei jaksa rähjätä moisesta asiasta kovin pitkään – ainakin mikäli kissanraksuja riittää jatkossakin ja kyllähän niitä riittää.
 

Kommentit (1)

  1. Jaana

    Onnittelut perheenlisäyksen johdosta! Meidänkin perhe on omalla kieroutuneella tavallaan kasvanut. Koira näet on mitä ilmeisemmin ottanut itselleen kesälemmikin, jolle se uskollisesti kantaa omasta kupistaan ruokaa houkuttimeksi – ja kyllähän siili ruuan haistaa. Silloin kun kukaan ei koiran mielestä näe heidän touhujaan, lähes haukkaavat samasta nakista. Mutta kun joku menee lähietäisyydeltä katsomaan mitä koira ja siili hommaa, toinen haukkuu vimmatusti ja toinen menee kerälle ja puhisee äksysti. Ja sekin oli vähän noloa kun yhtenä iltana tulivat yllätetyiksi vetämässä päikkäreitä viekkuviekussa. Tiedäpä häntä olivatko vallan yhteistuumin maata panneet vai oliko toinen kenties paikalla ensin ja toinen kyhjähti kupeeseen…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *