Blogit
Teini talossa

Uusi kirjasuhde

Multa ilmestyi just uusi aikuisten kirja, kiitos vaan onnistteluista. Sen nimi on Linnan juhlat ja se on tragikomedia miehestä, jolla menee huonosti – vaimo jättää, työpaikka häviää. Päähenkilö tapaa persoonan treenarin, jonka kanssa he ryhtyvät palauttamaan elämää raiteilleen. Tavoitteena on päästä presidentin järjestämiin linnan juhliin – sillä keinoin kaikki muukin varmasti järjestyisi.

*

Tää on nyt vissiin mun 14. kirja ja jokaiseen niistä on  tietenkin jonkinlainen suhde, mutta aina vähän erilainen. Joku kirja on ollut helppo tehdä, joku vähän vaikeampi, joku merkitsee itselle enemmän kuin toinen.

Tämä on jännä kirja siinä mielessä, että sen kirjoittaminen on ollut kaikkein vaikeinta ja kestänyt pisimpään. Ja siksi siihen on myös muodostunut läheisin suhde. Kirja on myös hiukan erilainen kuin mikään aikaisemmista. Tässäkin on toki paljon huumoria mutta aihe on lopulta aika vakava, avioero.

Ensimmäistä kertaa mulla on myös sellainen olo, etten osaa yhtään sanoa, mitä ihmiset siitä pitävät ja siksikin vähän jännittää. Olen jopa selaillut kirjaa nyt kun se tuli painosta. Yleensä en moista tee ikinä!

Ohessa kaksi ekaa sivua jos ketä kiinnostaa. Oma tohkeisuusindeksini joka tapauksessa on aika korkealla.
 

Kommentit (1)

  1. Nipsu

    Jaahas, sain molemmat tilaamani kirjat tänään:
    Viljamaa, Haastavan lapsen kasvatus ja
    Lipasti, Linnan juhlat,
    saapa nähdä kumpaa näistä luen tänään valkoviinilasin kera aurinkoisena perjantai-iltana?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *