Teini talossa
Teini talossa

Unellinen Seattlessa

Ehkä ihmettelette hieman tämän päivityksen kuvitusta? No katsokaas kun kävi niin, että…

…oli synkkä ja myrskyinen arkiaamu ja mun piti olla kahdeksalta työmaalla mutta sitä ennen oli yhden lehtijutun deadline ja lisäksi sarjakuvan dl myös – se on sellainen jota minä käsikirjoitan ja kaikkein isoin nuoriso piirtää. No mähän nousin tosi tosi aikaisin ja tein ihan hulluna duunia, että ehdin kaiken ennen puol kasia jolloin piti lähteä. Sain sen sarjiskässärinkin tehtyä epäinhimillisesti ponnistellen ja voimani äärimmilleen ponnistaen. Laitoin sitten nuorison oven eteen tyhjät ruudut ja kässärin.

Huhhuh! Job well done!

Sit menin töihin ja husasin siellä ja täällä ja tuolla, mutta kun tulin kahden jälkeen iltapäivällä kotiin niin kuinkas sitten kävikään?

SE EI OLLU VIELÄ EES HERÄNNY!!!!!!!!!

Ziisös.

*

Ei siinä sitten auttanut kuin itse piirtää. Sehän on maailmassa ylipäänsä niin, että paras lopputulos tulee kun itse tekee. Turha on mitään ammattilaisia vaivata. Kyllä mies osaa kääntää perunapellon, korjata vuotavan vesihanan ja piirtää jonkun typerän kuvan!

Ja ajatellaan säästöä! Jos vaikka käy ostamassa jonkun Rembrantin  seinälle niin siitähän saa maksaa itsensä kipeäksi! Mutta jos maalaa itse sen kuvan niin rahan voi sitten käyttää jonkin muuhun. Rembrantit on sikälikin helppoja ettei tarvitse kuin hankkia jostain 1600-lukulaisia vaatteita (mulla on vaatekaapissa luultavasti, kun on se vaatteiden vaihtuvuus aika pientä) ja sitten vain laittaa ne ylle ja maalata omakuva.  Meinaan että jos joku satoja vuosia sitten elänyt ukko osaa, niin kyllä osaa Suomen peruskoulun käynyt moderni mieskin.

*

Ainoa pikku ongelma oli, että olen viimeksi piirtänyt vuonna 1975, jolloin jouduin viisivuotiaana toteamaan, että en osaa piirtää, mistä vedin johtopäätöksen, että en sitten piirrä ja pitäkää perkele tunkkinne.

Että jos pientä haparointia näkyy kuvassa niin harjoituksen puutteellakin saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa.

Itse asiassa saattaa olla, että mikäli nuoriso herää ennen ENSI viikon torstaita, niin laitetaan hänet sitten taas puikkoihin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *