Blogit
Teini talossa

U2 ja aamupala

Noin sitä tuli katsastettua U2. Olen kuunnellut bändiä aktiivisesti vuodesta 1983, mutta vasta nyt tuli mentyä oikein konserttiin. Oikein oli hieno show, vaikka nämä stadionkonsertit sinänsä ovatkin vähän tylsiä, kun esiintyjät ovat 14 kilometrin päässä, eikä sieltä piippuhyllyltä pääse mihinkään vaan siellähän pönötetään.

Mutta asiaan: oli käydä ohraisesti, sillä havahduin hakemaan hotellihuonetta vasta viikkoa aiemmin ja se osoittautui melko hankalaksi, sillä kaupungissa oli kuulemma esiintymässä joku U2, kuten respoissa minulle ilmoitettiin. Espoossa saakka olivat hotellit täynnä ja jonkun huhun mukaan jopa Hämeenlinnan hotelleihin tämä keikka vaikutti.

Kävi kuitenkin tuuri ja kerrankin oli hyötyä bonus-kortista, sillä asiakasomistajana satuimme saamaan hotelli Presidentistä ”Ateneum-paketin”, mikä tarkoitti että huoneen hinta oli noin kaksinkertainen, sillä siihen sai mukaan kaksi lippua Ateneumiin. Mutta hyvä niin. Seuraava mahdollisuus olisi nimittäin ollut sviitti Kalastajatorpalta. Se sijaitsee ihan hevon peessä keskustan suhteen ja olisi maksanut melkein 700 euroa.

Mutta arvatkaapas mikä parasta: siihen melkein 700 euroon ei sisältynyt aamupalaa!

Voiko, onko mahdollista, halveksia ihmisiä enää enempää?
 

Kommentit (3)

  1. Muori

    Mutta täällä susirajan tällä puolella – kaukana, kaukana Helsingistä, stadionista ja konserttitarjonnasta on nyt kiva lohdutella itseään ajatuksella etteivät ne piippuhyllyläiset oikeasti mitään nähneet (tai jonkun edessään olevan katsojan kaljun korkeintaan), mutta maksoivat itsensä kipeäksi lipuista ja yöpymisestä. Susirajantakainen pisti musan soimaan, istui kotisohvalle, sai nukkua omassa pehmeässä petissä ja vielä aamupuuron ja sumpitkin kun itse itselleen keitti… Ah tätä autuutta…

  2. Roope Lipasti

    …laskeskelin, että sillä koko keikan hinnalla olisi lentänyt New Yorkiin ja takaisin ja saanut luultavasti sieltä vielä sen aamupalankin. .

  3. Susirajan fani

    Asun 440 kilometrin päässä Helsingistä ja olin U2:n konsertissa ja se oli sen kaiken rahan ja vaivan arvoista! Olin kyllä yötä kaverin luona, ettei hotelliongelmaa ollut. Itse keiteltiin aamupuurot ja -kahvit. Olen ollut U2-fani kohta 20 vuotta, mutta nyt näin herrat ekaa kertaa livenä. Konsertin hintana oli kyllä se, että menetin sydämeni Bonolle, todella sympaattinen ihminen! Älä huoli Roope, on siellä vielä pieni paikka siulleki!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *