Blogit
Teini talossa

Tuuri

Tein Hesarin kuukausiliitteen testin ”Kuinka sinun kävisi jatkosodassa” Siinä kone arpoo todellisten kuolin- ja haavoittumistilastojen perusteella, kuinka olisi todennäköisesti minulle turkulaiselle käynyt, kun olisin lähtenyt jatkosotaan.

Säilyin hengissä, mutta haavoituin ainakin kerran.

Edellisen kerran tein vastaavan testin niin ikään Kuukausiliitteessä, jossa kone arpoi, mihin maailmankolkkaan syntyisi, jos syntyisi uudestaan. Kävi tuuri siinäkin: minusta tuli amerikkalainen ja väistin siis maailman suuret slummit, joissa kuitenkin asuu suurin osa ihmisistä.

Sitä minä vaan, että taidanpa laittaa loton vetämään. Ja kun sen teen, kenenkään muun on turha enää rahojaan siihen tuhlkata, kun tulos on etukäteen selvä. Sorry. Tarjoan kyllä kakkukahvit sitten päävoiton jälkeen täällä meidän pihalla, tervetuloa.

Kommentit (2)

  1. Muori

    Minäpä tein joku aika takaperin kuljaillessani persoonallisuustestin, jonka perusteella annettiin vinkkejä mm.ammatinvalintaan. Testi kertoi juuri sen, minkä olen aina syvällä sydämessäni tiennytkin: tavallisia ja ruumista tai sielua ylettömästi ressaavia duuneja ei kannata edes harkita – todelliset kykyni ovat työnjohtopuolella ja hikisimpien hommien siirtämisessä suosiolla muiden kontolle… Mitenkähän se Jykän sixpack aikoo jaella ministerinpaikkoja… Täältä voisi yksi – ei ehkä niin kovin pätevä, mutta melko sopiva löytyä…

  2. Roope Lipasti

    MInisterin hommat olisivatkin nyt aika hyviä, kun ei tuota vaalikauttakaan enää niin kauheasti ole jäljellä…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *