Blogit
Teini talossa

Tuiki tuiki tennistähti

Kohta lähden Impivaaran tennishallille pelaamaan ja siinä viereisellä kentällä pelaa Jarkko Nieminen, tai treenaa, jos ollaan ihan tarkkoja. Saas nähdä kumpaa vasuria yleisö siellä lehtereillä seuraa tarkemmin! Oma pelini joka tapauksessa on vivahteikkaampaa, kun ei voi koskaan olla varma, mihin pallo lähtee. Juuri siinä piilee pelin yllätysmomentti.
Jarkko pelaa oman valmentajani kanssa (no, vähän suuri sana, ei minulla tietenkään mitään valmentajaa ole, mutta käyn samaisen kaverin kanssa aina joskus pelaamassa), joten tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, pystymmekö me meidän kentällä lainkaan keskittymään omaan peliin.
Kuka ties käy niin, että lyömme koko ajan pallon heidän kentälleen silkkaa hermostuneisuuttamme.
Mutta jos niin käy ja Jarkko lyö sen pallon sitten takaisin, niin eikö silloin voida teknisesti ottaen sanoa, että olen pallotellut hänen kanssaan?
Niin kuin vaikka lauseessa ”Kyllä, viime aikoina olen todellakin käynyt Jarkon kanssa normaalia useammin pallotelemassa”?
 

Kommentit (6)

  1. Koivunlehti

    Kyllä voi sanoa 🙂 Minä kehun joskus, että olen laulanut Rusasten oopperaperheen kanssa. Mitäs sillä väliä, että mukana oli kymmeniä muitakin 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *