Teini talossa
Teini talossa

Tip tap tip tap, tipattomalla

Tipaton tammikuu lähenee loppuaan. Tänä vuonna ensimmäisen kerran suu alkoi hieman napsua viime viikonloppuna, jolloin olisi kieltämättä maistunut pari kaljaa tai jopa punkku. Mutta muuten on ollut aika miellyttävää. Uni on parempaa kun ei juo edes niitä paria. Iltaisin on virkeämpi ja aamuisin myös. Ennen kaikkea on sellainen yleinen mukava olo noin niinku henkisesti.

Sen sijaan esimerkiksi painonhallintaan oluen pois jättäminen ei vaikuta mitään. Sen minkä oluen kaloreissa säästää, hoitaa napaansa muulla tavoin. En yleensä syö lainkaan karkkia mutta nyt tekee koko ajan mieli. Myöskään en syö keksejä tai pullaa tai vastaavaa, mutta nyt olen tehnyt paikallisen leipomon kanssa sopimuksen, että munkkirekka käy pihalla joka aamu, minkä lisäksi työpöydälleni on johdettu letku, josta tulee hyvällä paineella (30 m3/h) sitä vaaleanpunaista sokerikuorrutusta jota laitetaan piispanmunkkien päälle. Ei tartte ku suu avata.

Toki ylilyöntejäkin on sattunut. 28 päivän aikana olen käynyt urheilemassa 26 kertaa ja kirjoittanut yhden aikuisten romaanin. Minua on myös ryhdytty vuokraamaan herätyskelloksi, koska pirisen koko ajan.
 

Kommentit (1)

  1. Nipsu

    Siellä on vissiin Liedossa muutkin tipattomalla kun on pinna kireellä.
    Urheilu on vakavaa.
    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015021119178000_uu.shtml

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *