Blogit
Teini talossa

Teinievankeliumi

1. Ja tapahtui niinä päivinä että koululta kävi käsky, että kaikki teinit oli lomalle laitettava.

2. Tämä lomalle laitto ei valitettavasti ollut ensimmäinen ja tapahtui Niinistön ollessa presidenttinä.

3. Ja kaikki menivät lomalle laitettavaksi kukin omaan kotiinsa, sillä oli sovittu, että tullaan kaikesta huolimatta viimeistään yhdeksitoista kotiin.

4. Niin Teinikin lähti ABC:ltä, taajaman huoltoasemakeskuksesta, ylös lähiöön, kerrostalokaupunginosaan, jonka nimi vähän vaihtelee kaupungista riippuen.

5. Lomalle laitettavaksi tyttöystävänsä Marian kanssa, joka herralle kiitos ei ollut raskaana, vaikka sitäkin oli kyllä pelätty.

6. Niin tapahtui heidän kotimatkalla ollessaan, että yksi Jartsa sattui siihen ja he jäivät suustaan kiinni ja kotiintuloaikakin siinä sitten meni huimasti ohi.

7. Ja niin Teini ja sen tyttöystävä synnyttivät yhteistuumin myöhästymisen tekosyynsä, kapaloivat sen epäargumentatiivisesti ja panivat seimeen odottamaan, jos vaikka keksisivät vielä muitakin tekosyitä.

8. Ja sillä seudulla olivat vanhemmat jo lähteneet etsimään Teiniä että missä hilvetissä se oikein luuhaa.

9. Niin heidän edessään seisoi sosiaalitoimiston viranhaltija ja soten harmaus loisti hänen ympärillään ja vanhemmat peljästyivät suuresti. Mutta sosiaalivirkailija sanoi heille: ”Älkää peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle:

10. Teille on tänä päivänä syntynyt vuosisadan mahtavin tekosyy ja löydätte sen epämääräisiin selityksiin kapaloituna ja seimestä makaamassa.

11. Ja kun sosiaalivirkailija oli mennyt (hänen virka-aikansa oli loppunut jo aikaa sitten), vanhemmat puhuivat toisillensa:

12. Menkäämme nyt kuulemaan mitä hullua ne tällä kertaa ovat keksineet. 

13. Ja he menivät ja löysivät Teinin sekä tyttöystävän, ja päälle vielä tekosyyn seimeen kapaloituna.

14. ”Noku Jartsa lupas heittää meijät, mut ei se sit heittänytkään ja sit me oltii Apsilla ja kadotettiin lompakko ja oltais kyllä soitettu mutku ei ollu saldoo ja sitä paitsi kaikki muutkin saa olla pitkään ulkona.”

15. Ja vanhemmat, jotka tämän kuulivat, ihmettelivät kovasti ja kätkivät sanat sydämeensä, sillä ei sellaista palturia kovin usein kuule. Enintään kerran pari viikossa.

Kommentit (8)

  1. Susanna

    Joulurauhaa kaikille. Ja jos joku tämän rauhan rikkoo valittamalla teineille kaikenlaisista oudoista säännöistä, joilla on tarkoitus kasvattaa ihmistaimista kunnon kansalaisia, tuomittakoon ankarimman rangaistuksen mukaan ja ensi vuosi olkoon vieläkin kurittomampi kuin tämä. 😉 🙂

  2. mörökölli minut vieköön

    Tää oli kyllä hyvä.

  3. Ääni

    Huippu!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *